Mennyi időd van magadra miután elalszanak a gyerekek? Mit csinálsz ilyenkor?
Pont mint 8-as. Fel9-től 11-ig.
Őszi téli időben még olyat szoktam, hogy beülök egy kád forró vízbe.
Meg hát, gyakorizom levezetésnek :D
2 éves a fiam, fél 10 fele szokott elaludni általában.
Én bagoly típus vagyok, ezért ilyenkor még nem fekszem le, de a világot sem ilyenkor váltom meg 2-3 órában 😀
Tv, telefonnyomkodás az átlag program, plusz ilyenkor jó csak úgy nézni ki a fejemből... (Nagyon beszédes korszaka van a gyerkőcnek, ráadásul egyedül nevelem, a nap végére már zsong a fejem 😊). De azért volt már, hogy ilyenkor sütöttem-főztem a másnapi kaját, szóval volt már, hogy hasznosan telt az idő éjfélig 🙂
8.5 éves a lányom, Asperger szindrómás.
Nálunk mindenki megfürdik egymás után kb 19:30-tól. Első a gyerek,utána én.
Addig az apja ha itthon van,nem éjszakás, már olvassa is neki a mesét.
Ha megfürödtem,megyek a lányom mellé. Kb 20:30-21-re elalszik.
Utána annyi időm van,ameddig nem fekszek le aludni.
Általában mobilozok,mint most is. Férjem számítógépezik,ott néz sorozatot. Tv-t nem nézünk,csak délután.
De általában 23 körül fekszek le,mert 5:45-kor ébresztő van.
Emellett a lányom alvajáró,szóval mikor hányszor kel fel,annyiszor kell hozzá átmenni. Vagy ha rosszat álmodik, ha felébred, ha sikítozik, kiabál álmában, stb stb.
Ha beteg,akkor egy percem sincs se éjjel, se nappal.
Fél 9-re max alszanak a gyerekek, én ritkán fekszek le 11-éjfél előtt. Zuhanyzok, majd általában olvasok, majd lefekvés előtt még telefont nyomkodok egy kicsit, mint most is, perceken belül tervezek lefeküdni.
1,5 éves a legkisebb és átalussza az éjszakát.
Amíg csak a 2,5 éves volt, addig 9-től kb. éjfélig sorozatoztam, youtube, gyakori, olvastam, vagy hasonlók kb. éjfélig.
Amióta van a 2 éves testvére, azóta örülök, hogyha nem előbb alszom el, mint ők. :) 10 körül alszik el a kicsi, utána engem általában mint akit fejbevágtak, alszom én is.
Egyébként én is bagoly típus vagyok, de gyerekek előtt könnyebb volt, mert hétvégén kialudtam magamat és kész. Mostmár azért meg kellett erőszakolnom magam a nagy mellett, hogy max éjfélkor már tuti aludjak, mert ha délután lefeküdtem vele aludni is plötty voltam egésznap. Most meg csak kósza vágyak, hogy esetleg délután szundítsak egyet én is, úgyhogy nem kell este altatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!