Kb semmi, miután elalszanak megfürdünk, fogat mosunk és igyekszünk lefeküdni, mert így is keveset tudunk aludni. :/ A nagy 3 évesen már jobban aludt, akkor már néha egy filmet megnéztünk, olvastunk, de most a picivel megint kevés az alvás, ő 15 hónapos.
tegnap 20:25
2/22 anonim válasza:
Lenne 1-2 órám még, amikor csinálhatnék valamit, de inkább csak bedőlök az ágyba és pihenek, nyomkodom a telefont. A macskával szoktam még játszani pár percet. Legkésőbb 6kor kelni kell szóval sokáig nem húzhatom az ébrenlétet különben zombi leszek másnap.
tegnap 20:25
3/22 anonim válasza:
Gyakorlatilag semennyi. Fürdök, aztán én is alszok. Max megnézek ezt-azt a telefonomon.
tegnap 20:28
4/22 anonim válasza:
A 3 évesem 9fele alszik el, az 5 évesem 10fele.
Utána még 1 órát tv-zünk általában a férjemmel kettesbe. Vagy beszélgetünk, vagy teljesítjük házastarsi kötelezettségeinket 😅
Én amíg lefürdenek, addig pakolok, utána már csak pihenés.
tegnap 20:34
5/22 anonim válasza:
Ha időben le szeretnék feküdni, akkor kB egy óra. Van hogy ilyenkor kell befejezni a főzést, fürdök és telefont nyomkodok... Máshoz nincs ilyenkor már energiám. (Hú tavaly babás csoportban volt aki éjszaka sütötte a bejgliket. Hát az ilyenhez én bevallom lusta vagyok...)
Hétvégén van hogy megnézünk a férjemmel még valami filmet.
tegnap 20:35
6/22 anonim válasza:
Sajnos általában elalszom vele :/ 9-10 között kerül ágyba, ha sikerül előbb, akkor ébren tudok maradni, és akkor van egy pár órám olvasni, filmezni, esetleg tanulni, de azt inkább reggel szoktam. Fürödni, fogat mosni amúgy is még fektetés előtt szoktam.
tegnap 20:50
7/22 anonim válasza:
Mivel nyolc után alszik mindkettő, én pedig amikor elalmosodok, így változó mennyi időm van
Általában olyan 3-4 óra.
Youtubozz hallgatok, vagy filmet nézek, tik-tokot nézek, vagy itt lógok a gyakorin mint most is 🤷🏻♀️
tegnap 20:51
8/22 anonim válasza:
Az alábbiak változnak teljesen össze vissza, erőmtől, hangulatomtól függően (2&4 évesek):
Kidőlök én is egyből
Nyomkodom a telefont egy darabig
Filmezünk
Házimunkát csinálok, pakolászok
Varrok/horgolok
Olvasok
Meditálok
tegnap 21:20
9/22 anonim válasza:
Egy zuhanyzásnyi
tegnap 21:21
10/22 anonim válasza:
Konkrétan semmi. Ha elalszik, onnantól valamiért felkel bármilyen zajra, ha nem vagyok bent a szobában, ha bent vagyok, akkor átalszik mindent. Úgyhogy ha elaludt, kisurranok pisilni, aztán alszok én is. Így is felkel még 3x legalább, úgyhogy így is alig tudok pihenni. Fél éves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!