Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy közeledjek a gyerekek felé?

Hogy közeledjek a gyerekek felé?

Figyelt kérdés
Páromnak van 3 fia. 9, 14 és 18 évesek. Fél éve vagyunk együtt. Idáig 2x találkoztam a gyerekeivel. 0 kapcsolat nincs velük sajnos. Nekem is van gyerek, viszont én úgy vagyok vele, hogy majd az idő megoldja és nekik kell közeledni, ha úgy erzik, hogy nyitottak rám. Nem akarok hülye kérdésekkel az agyukra menni. De úgy veszem észre, hogy mégis nekem kell megtenni az első lépést. Hogyan tudnák velük vagy feléjük megnyílni, hogy még ne legyen fárasztó vagy nyomulós, de érezzék, hogy nyitott vagyok rájuk?
okt. 21. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Közös program? Egész csalàd össze ülhetne egy társasjáték délutánra. Egy 3 évessel már lehet szuper memóriajátékokat is játszani. Úgy mindneki be van vonva és szuper lehetőség, hogy közelebb kerüljön mindenki egymáshoz.
okt. 21. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Nem szerepel 3 éves a történetben, első.

Kerdezo, első körben valami szabadtéri program, pl állatkert lenne megfelelő, akkor eldonthetik, akarnak e épp veled foglalkozni vagy sem

okt. 21. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Vagy hívj meg mindenkit egy VR játékra. Ugyan külön lesztek, de a virtuális térben együtt harcolhattok, ölhettek zombit vagy amit a fiúk szeretnének.

Ha érdekli őket az ilyen jellegű társasjáték, szerintem nem lőhetsz mellé.

S a kisebbek ugyanúgy eltudnak szórakozni, mint a felnőttek.

Esetleg egy érdeklődésüknek megfelelő nagy, családi szabadulószobás játék.

Ha szeretnek kalandozni, túrázni, elmehettek geo ladát keresni.

okt. 21. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
Sehogy.
okt. 21. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajj első vagyok. Bocsi, félre olvastam. A lényeg ugyanaz. Koruknak megfelelő társasozás. :)

Nem értem miért lettem lepontozva. 😵‍💫

okt. 21. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!