Mikortól tudják a gyerekek a karikatoronyra rá tenni a karikát? Illetve a formabedobó?
A fiam a Montessori-tornyot kb. másfél évesen úgy tudta helyes sorrendben összerakni, ha mondtuk neki sorban a színeket, ahogy következtek. Most épp 2 múlt, magától továbbra sem igazán tudja/akarja jól összerakni, inkább boldogan hozza, hogy csinált "dizájnos tornyot" 😀
A formabedobóból sokáig csak a hengert (meg talán a kockát) tudta bedobni, a többi nem ment, így nem is kötötte le, csak felhúzta magát rajta 🙃 A 18 darabosat pár hónapja dobálta be elejétől a végéig egyedül úgy, hogy nem unta meg félúton 😊
Szia! Szerintem is olyan 1,5 év körül. De mindenképp valamikor 1-2 éves kor körül (vagy után).
A kisfiamra már nem emlékszem, ő 10 hónaposan kapott egy montestori tornyot, leszedni sokkal hamarabb tudta mint felpakolgatni. És viszonylag sok idő volt, hogy rendes sorrendbe rakja. Biztos elmúlt 1,5 éves. Csak már régen volt ez. Formabedobózni ia kb akkor tájt tudott szerintem. De mindezek max 5-10 percig kötötték le.
A kislányom most 11 hónapos. Formabedobóval próbálkozik, és megtapsolja magát ha betalál😃 de totál véletlen. Ő is max lepakol a toronyról, de sokkal kevésbé érdekli, mint anno a tesóját :)
Èn örülök ha valamivel elbíbelődik, de szerintem még elég messze van attól, hogy ezeket pontosan rakosgassa.
Mindketot utaltak.
De a sima epitokockabol igazan jo kis izeket epitettek. Olyan tornyos haz alaku valami ami neha dino volt neha vonat neha haz. Es a lego (rendes nem a duplo) volt amire gyorsan raereztek. Azt azota is imadjak pedig 10 evesek elmultak. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!