Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogyan, min szoktatok...

Anyukák! Hogyan, min szoktatok spórolni? Persze főleg azoktól kerdeznék, akiknek kell spórolni.

Figyelt kérdés

Olyan élethelyzetbe kerültünk, hogy kissé szűkös a havi pénzünk és ötleteket gyűjtök, hogy kinek mi vált be a költségek lecsökkentésére. Tippek, praktikák, ötletek...

Előre is köszönöm szépen!

nov. 6. 11:04
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezeket az ötleteket is!

GYOD-on vagyok, de azt és a csp-t nem számolom, mert az megy az iskolákra, fejlesztésekre, a családi adókedvezményt évente kérjük, a gyerkek számláira kerül. Ezért is írtam, hogy tudok még átcsoportosítani, csak nem szeretnék.

Sajnos nagyon sokat változott az utóbbi 13 évben a világ és a mi életünk is. Nem az előnyére. Ha előre tudjuk, hogy hogyan fogunk most állni, akkor valószínűleg 1 gyereket sem vállalunk a genetikai kockázat miatt, de nem tudtunk róla. Ezen viszont utólag kár is bánkódni, előre kell néznünk!

Tyúkokat már nem tartok. Elég drága móka, ha tényleg megfelelően akarok velük bánni.

nov. 7. 14:34
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Mem bántani akarlak, de szerintem itt nem a gyerek megtakarítása lenne a fontos... inkább biztosíts nekik egy oicit boldogabb gyerekkort, nasikkal, programokkal, mint majd 18 évesen kapjanak egy alig látható összeget, amit egy nyár alatt eltapsolnak, nem? Dolgozni meg neked is kellene, lévén a férjed nem keres jól...
nov. 8. 10:04
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az az összeg, amit ti most vért izzadva, lemondások mellett félrerakosgattok nekik, semmit nem fog már érni akkor, mikor ott lesznek, hogy kezdjék az életüket.
nov. 8. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!