Anyukák! Hogyan, min szoktatok spórolni? Persze főleg azoktól kerdeznék, akiknek kell spórolni.
Olyan élethelyzetbe kerültünk, hogy kissé szűkös a havi pénzünk és ötleteket gyűjtök, hogy kinek mi vált be a költségek lecsökkentésére. Tippek, praktikák, ötletek...
Előre is köszönöm szépen!
Jelentkezz be főállású anyának,ha három 3-18 év közötti gyerek van,tudsz . Csak valami 26 havonta,de ez is valami,plusz szolgálati időnek minősül.
350 tényleg nagyon karcsú,a férjemnek gyakorlatilag a bruttót meg kellene kapnia nettóként, kézbe. Így ha jól értem gyakorlatilag minimál bért keres. Ennél csak van jobb, még végzettsége nélkül is?
#33 Az, hogy valószínűleg beteg a gyerek és azért lesz egyéni tanrendes, ha pedig így van amúgy is kap gyod-ot.
Gondolom nem azért lesz egyéni tanrenden, mert élsportolót nevelnek az egyikből azon az áron, hogy kitudja jut-e étel az asztalra hóvégén...
Bszki azért ezek kemény válaszok:D
Értem én, hogy semmiben sem lehet biztos az ember, főleg a mai világban, de könyörgöm, azért vállalok gyereket, hogy még boldogabb legyen az életünk, nem azért, hogy nyomorogjunk otthon és még egy nyavalyás Pringles is luxuscikk legyen, amiről le kell mondani... Helyette rágcsálhatom a nyers répát, mert még a sütőt bekapcsolni is csak hetente kétszer szabad.
#36 köszönjük az információt, egyes leulhetsz...
Az megvan, hogy bárki bármikor kerülhet szar helyzetbe?
Honnan az anyjából kellett volna tudnia a kérdezőnek teherbeesése előtt, hogy egyszer "tönkre mennek"?
A válaszok meg tök jók, spórolni lehet velük
Ha te jól élsz örülj neki, lehet már te sem sokáig elvezheted
Generációk óta így él a családom, én is folyamatosan teszek/tettem azért, hogy megfelelő életszínvonalon élhessünk.
Ha a férje 350.000 Ft-ot keres, ők korábban sem éltek jól, dehát ugye kell a gyerek, legyen kistesó, mert milyen aranyos. Ahol elfér kettő, lesz hely háromnak is. Szuper, mint látható.
A "gyerekek megtakarítását" pedig nyugodtan fel is lehet élni, mert valószínűleg akkora összeget tudnak félretenni, ami el is inflálódik addig, mire szeretnék felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!