Anyukákat kérdeznék, hogy ki mennyire vonja be az anyósát a mindennapjaikba? Rábízzátok a babátokat vagy inkabb nincs olyan elintézendő dolog ahova ne tudnátok elvinni magatokkal?
Elég sokat segítenek anyósomék a gyerekek körül, pláne mióta egy településre költöztünk. De a mindennapos átmászkálás sosem volt elvárt. Ha egy hétig nem látják az unokáikat, akkor azért már panaszkodnak. :)
Ilyen pici korukban, mivel még szoptattam őket, max addig hagytam náluk a gyereket, amíg kiugrottam vásárolni, de nem is kampányoltak érte. Másfél-két éves koruk óta, amikor már szívesen maradtak akár éjszakára is, akkor maradtak többet. Legtöbbet abban segítenek, hogy mivel közel laknak az ovihoz, ők mennek délután a gyerekekért, ha nem érünk haza időben apjukkal.
De az sosem volt szempont, hogy anyuka fontosnak érezze magát, ez nekem rém fura.... O.o
Igen, amennyire lehet, bevonom.
Bár 120 km-re lakik, úgyhogy ez nem napi szintű. De előtte is nagyon jóban voltunk, amolyan anya-lánya viszonyban, és amióta megvan a fiam, azóta is jó a kapcsolat. Sokat segít, de nem tolakodó. Ha kérdezek, ellát tanácsokkal, de feleslegesen nem okoskodik.
SZóval szerencsés vagyok, szuper anyósom van, aki szuper mama is.
AMikor kijöttem a kórházból, nálunk volt 1 hétig. Örültem neki. AMikor mentem varratszedésre, anyósom maradt otthon a fiammal. 2 szoptatás között megfordultam. Úgyhogy mondhatni születése óta rábízom, ha kell, jó is a kapcsolatuk. Már 4 éves, nyáron 1 hetet nyaralt a mamánál, és kérte, hogy a téli szünetben is nála lehessen.
De talán ha naponta átugrana, nem lenne ilyen jó a viszony. Így viszont tökéletes.
Semennyire, dr szívesen bevonnám.
Egyszer kinnt volt nálunk két hétig.
Nem pelenkázott, nem etetett, nem fürdetett. Csak részegen döglött egész nap.
Legyél te a határozott, hisz te vagy az anyja. Te mondod meg mit lehet és mit nem. Ez ennyi!
A párod gáz. Nem kellene ilyen tutyimutyi anyakölyke típus. Ha ilyet választottál, ez ellen már nem tehetsz semmit.
Amúgy te vagy a jogosan vesztem össze anyósommal kérdező?!
Szerintem ezt először a pároddal kellene megbeszélned, hogy finoman fogja vissza az anyját.
Nálunk is próbált anyós okoskodni, de mindig mondtam a páromnak, hogy ez meg az nem tetszik, ő mindig elmondta az anyjának, így megértette.
Mostmár nagyon szeretem. Néha még bepróbálkozik egy-két dologgal, de összességében normális.
Nekem nagyon sokat segít. Szinte a szomszédban lakik. Néha főz ránk, a gyereket bármikor átvihetem hozzá, számíthatok rá bármi van.
Anyukám sajnos nem él, így nekem nagy szükségem van anyósomra. Kénytelen vagyok kicsit én is "nyelni", de ő is sokat változott pozitív irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!