Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukákat kérdeznék, hogy ki...

Anyukákat kérdeznék, hogy ki mennyire vonja be az anyósát a mindennapjaikba? Rábízzátok a babátokat vagy inkabb nincs olyan elintézendő dolog ahova ne tudnátok elvinni magatokkal?

Figyelt kérdés
Nekem 6hónapos igény szerinti szopis a gyermekem es még nem bíztam rá 10-15percnèl tovább senkire.Az egyik ok az,hogy még szopizik a másik pedig,hogy anyósom egy picit eroszakos,akaratos es ki szeretné sajátítani...(kikapkodja a kezemből,megjegyzeseket tesz,es ő szeretne lenni a hiperszuper nagyi stb..))Sajnos a páromat is így nevelte,anya pici fia még így 30felett is,anyukája a legfontosabb az életében,mindennel kapcsolatban hozzafordul, es en szeretnék kicsit külön családként létezni,amit sajnos nehéz lesz megértetni mindkettővel.Eddig anyósom kb minden nap jött,ő jött furdetni mert szeretett volna,meg a parom ragaszkodott hozzá,hog az anyukája fontosnak érezze magát stb...közel lakik,szoval kb barmikor itt teremhet.Sajnos elvárják,hogy minden nap menjek a picivel,persze annak jobban örülne ha ott hagynám nála,de nem érzem hogy ott tudnám nála barmikor is hagyni...kérdezném,hogy ti ilyen esetben mit tennétek?en szeretném lecsökkenteni a mindennapokat heti 1-2 alkalomra,mert sok es stresszes vagyok az elvárásoktól,meg tőle.

2017. aug. 11. 10:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
5%

Én csak azt írtam, hogy nem csak érzelmileg de anyagilag sem fukarkodik, ha rólatok van szó, te meg ezt kész merényletnek veszed a házasságod és a gyerek ellen.

Minél többet írsz, annál jobban értem anyósodat...

És nem válaszoltál arra, hogy vajon miből gondolja anyósod, hogy felmérgesít azzal, ha ki meri venni a gyereket a kocsiból. Ez továbbra is érdekelne. Ugyanis ilyet nem gondol egy családtag ok nélkül.

2017. aug. 11. 14:10
 22/26 A kérdező kommentje:

Ha az akaratom ellenére veszi ki,amikor megkérem,hogy amíg elvan a kocsijában hagyjuk is ott,akkor valóban mérges vagyok.De amikor mar hisztizik hogy kijönne igenis nyugodtan vegye ki.Az en szüleim ezt tiszteletben tartjàk,meg azt is,hogy en vagyok a gyerek anyja,es nem manipulálják ilyen-olyan megjegyzésekkel mar 6hosan...mi lesz még?!

Az anyagiakat még mindig nem értem,hogy kerül ide!

Tiszteletben tartom,hogy vele értesz egyet,gondolom hasonló a gondolkodásotok.Talan esetleg neked is fiad van,de remelem te nem ilyen mélyen fogod beleásni magad a fiad felnőtt életébe,es hagyod őt "elszakadni".

Köszönöm!

2017. aug. 11. 14:23
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hagynám, hogy ilyen szinten belefollyon az életünkbe. Nyilván része kell, hogy legyen, ahogy az én szüleim is, de mindennek van határa. Heti egyszer max. átjöhetne fürdetni, de mindennap semmiképp. Hisz ahogy valaki írta, ő már felnevelt egy gyereket, átélte ezeket a dolgokat, te meg kimaradsz belőle ha rajta múlik. Heti 2 alkalom bőven elég amit együtt tölthetnek, sőt. Nagyon sajnállak egyébként. Rosszul vagyok at ilyen emberektől, mint a párod. Apám is ilyen nagyjából. Az anyja ( és a testvére) az isten. Néha úgy érzem az elsődleges családja ők, mi meg csak úgy vagyunk pluszban. Fére ne értsétek, számomra is fontosak a szüleim és a testvéreim de a leges legfontosabb a gyerekem és a férjem.
2017. aug. 11. 14:46
 24/26 anonim ***** válasza:
96%
21# mert az is, merénylet. És semmiképp nem egészséges. Anyós nem veszi észre, hogy nem ő a világ közepe. Ami ennél is szörnyűbb, hogy a férj se ☹ Tudniillik a feleségnek is van anyja. Szép is lenne, ha a ketten minden nap odajárnának, sőt vigyék is el és neveljék fel a gyereket, hisz nekik úgy is jobban megy nem? Csak általában a saját anyjával jobbam meg tudja értetni magát az ember. Ilyenkor olyan jó lenne ha a férjet egész nap követné az apósa és osztaná az észt, meg dirigálna. Akkor majd a kedves férj is megértené mi a probléma.
2017. aug. 11. 14:51
 25/26 A kérdező kommentje:
Na,igen,azt kell megertetnem vele,hogy ez most nem róla szól,most nem ő lett anya,es húzódjon a háttérben es legyen hobbija,élje a kis eletet,mert így mi leszünk a hobbija es ebbe mindenki beleőrül...
2017. aug. 11. 15:37
 26/26 anonim ***** válasza:
16%
És akkor ezt így miért nem mondod el neki is? Miért üzengetsz? Ne kertelj, mint eddig. Legyél őszinte és kész! Ne mondd már, hogyha elmondod neki azt amit legutóbb írtál, akkor bambán néz és nem reagál majd valamit!
2017. aug. 11. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!