Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Túl sokat eszik a gyerekem?

Túl sokat eszik a gyerekem?

Figyelt kérdés
Kezdel aggódni, hogy szinte szószerint egész nap eszik. Pl ma reggelire szendvicset evett sok paradicsommal. A reggeli és az ebéd közötti időszakban gyümölcsöt, egy csomag kesudiót és egy marék mazsolát evett. Ebédet nem volt időm főzni, így 3 tükörtojást evett kenyérrel. Eddig ennyi, délután folytatódni fog az egész napos evészet. 14 kiló, a magasságot nem tudom pontosan, de már közel 90 centi. Nem kövér, stabilnak mondanám. Normális ez így?
nov. 2. 12:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy meg szerintem nem normális, hogy egy 2 éves gyerek megeszik 3 tukortojast, meg egy egész zacskó kesudiot egyszerre.
nov. 2. 17:23
 22/26 anonim ***** válasza:
37%

20-as, még úgy is az 1,3-as percentilisen van a súly/magasság arány szerint.

A lányom 15,2 volt ehhez a magassághoz és minden státuszon piszkáltak érte és elég sok vizsgalatra jartunk, mert korai fejlesztésben részesült.

nov. 2. 17:40
 23/26 anonim ***** válasza:
20%
Én 3 tukortojast nem tudok megenni 32 évesen..
nov. 2. 17:55
 24/26 A kérdező kommentje:
Nálunk lehet, hogy genetika is, mert én vagyok olyan, hogy elveszik bennem a kaja. Pl ebéd után egy órával órával már ennem kell újra úgy, hogy tele ettem magam. A munkahelyemen évekig csodálkoztak, hogy mennyit eszem, ellenben S-es ruhákat hordok.
nov. 2. 18:01
 25/26 anonim ***** válasza:
41%

#22 az orvos szerint rendben van, és szerintem is, mert mint mondtam nem cernaszal.

Teljesen egészséges, nincsen baja.

Ahogy a kérdezőnel is, valószínűleg nálunk is genetika, apuka és az apai nagymama is vékonyak.

Mondjuk nem értem miért magyarazom ezt itt egy anonim oldalon.

nov. 2. 18:11
 26/26 anonim ***** válasza:
35%
14kg 90cmhez igencsak sok.
nov. 2. 21:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!