Kezdel aggódni, hogy szinte szószerint egész nap eszik. Pl ma reggelire szendvicset evett sok paradicsommal. A reggeli és az ebéd közötti időszakban gyümölcsöt, egy csomag kesudiót és egy marék mazsolát evett. Ebédet nem volt időm főzni, így 3 tükörtojást evett kenyérrel. Eddig ennyi, délután folytatódni fog az egész napos evészet. 14 kiló, a magasságot nem tudom pontosan, de már közel 90 centi. Nem kövér, stabilnak mondanám. Normális ez így?
Nekem 2 éves a kislányom, na ő negyed ennyot eszik, most 11kg 😅
nov. 2. 13:17
12/26 anonim válasza:
20 honaposom egész nap eszik és 9,5 kg🤣
nov. 2. 13:21
13/26 anonim válasza:
Azért ne kezdjétek már néhányan egy két éves gyereknél a zsírdisznó lesz belőle dumát. 😬
nov. 2. 13:28
14/26 A kérdező kommentje:
Az orvos és a védőnő is azt mondta a súlyára, hogy teljesen rendben van. Viszont ahogy írtátok a magasságokat, valószínűleg rosszul emlékszem, mert jóval magasabb a kortársainál.
nov. 2. 13:35
15/26 anonim válasza:
A kisfiam 21 hónapos, 85 centi és 9 és 10 kiló között ingadózik, de ő is hasonló mennyiségeket képes megenni, hasonló időközönként.
Már a hozzátáplálás utáni hetekben elkezdte ezt az nagy lakozmázást.
6 hónapos korában kezdtem kóstoltatni, 7-8 hónapos korában már azokból a dolgokból evett, amiket mi ettünk.
nov. 2. 13:43
16/26 anonim válasza:
Az én fiam 2,5 éves, 14 kiló és 110 cm körül van.
Sokkal kevesebbet eszik mint a tiéd.
nov. 2. 13:50
17/26 anonim válasza:
10# hát rajta nem látszik a súlya, mert inkább izom, pont, hogy vékony testalkat. De ő születésekor is nagy volt, 57 centi, 4120 gramm, de a súlya valahogy akkor is elveszett rajta.🤷 Azért, mert neked szrevo gyereked van, ne más gyerekekbe Koss bele🙃 8as voltam
nov. 2. 13:53
18/26 anonim válasza:
Szinte ugyanez volt az én fiam, direkt visszanéztem a trackert, amiben vezetem. 2 éves státuszon 90 cm és 14,5 kg, majd 2 hónap alatt nőtt további 5 centit, súlyra semmit. Talán ezért evett akkoriban (is) rengeteget. Most is nagyon magas a kortársaihoz képest, 3 éves múlt 1 hónapja, 105 centi és 17 kg. És kicsit se kövér, rendesen látszanak a kockák a hasán, ahogy mozog, meg inas-szálkás. Nála hullámokban jön a farkaséhség, jellemzően nagyobb növekedések előtt. De akkor képes nálam is többet enni, pedig engem se kell félteni. Ha épp nincs ilyen, akkor kevesebbet eszik, tehát én sose korlátozom meg erőltetem, mindig van neki egészséges étel kínálva, aztán eszik, amennyit szeretne.
nov. 2. 15:44
19/26 anonim válasza:
"Sokkal kevesebbet eszik mint a tiéd."
16, tényleg?? :)
Máskülönben hogy lenne már a másik véglet?
Ha jól adtad meg az adatait, akkor egy 5 éves magasságához rendelkezik egy 2 éves súlyával, azaz súlyosan alultáplált.
nov. 2. 15:54
20/26 anonim válasza:
#19 ha látnád, nem mondanád, hogy alultáplált
Teljesen átlagosan néz ki, nincsenek ki a bordai, nem vékony mint a cernaszal.
Egyébként most direkt megmértem neked, nem 110 cm, csak 106, kilóra pedig pontosan 14,3 ha esetleg szeretnél még belekötni valamibe, tessék, csak nyugodtan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!