Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Túl sokat eszik a gyerekem?

Túl sokat eszik a gyerekem?

Figyelt kérdés
Kezdel aggódni, hogy szinte szószerint egész nap eszik. Pl ma reggelire szendvicset evett sok paradicsommal. A reggeli és az ebéd közötti időszakban gyümölcsöt, egy csomag kesudiót és egy marék mazsolát evett. Ebédet nem volt időm főzni, így 3 tükörtojást evett kenyérrel. Eddig ennyi, délután folytatódni fog az egész napos evészet. 14 kiló, a magasságot nem tudom pontosan, de már közel 90 centi. Nem kövér, stabilnak mondanám. Normális ez így?
nov. 2. 12:59
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Ja, 2 éves
nov. 2. 13:00
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Adj hálát a sorsnak hogy ilyen jó evő, mások a két kezüket összetennék érte.
nov. 2. 13:04
 3/26 anonim ***** válasza:
25%

Az én fiam negyed ennyit nem eszik. Ő is 2 éves, 90 centi és 10,7 kiló. Szóval látszik is rajta.

Mondjuk nekem az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy szomjas inkább a fiad? Nálunk reggeli és ebéd között nem szokott enni semmit, nagyon ritkán, de akkor is csak 1x. Viszont inni iszik.

nov. 2. 13:08
 4/26 anonim ***** válasza:
60%

Azon túl, hogy esetleg anyagilag nehéz etetni (hohó, mi lesz majd ha kamasz lesz!), nem értem a problémát.

Amíg normális a súlya és egészséges, örülj hogy jó az étvágya!

Akkor aggódj, ha gurulni fog.

nov. 2. 13:09
 5/26 anonim ***** válasza:
69%

Az én fiam is állandóan eszik, de inkább vékony-normál testalkatú.

Néha itthon is reggelizik aztán a Bölcsiben is reggelizik, ebédből mindig repetázik, uzsonnázik, aztán hazajön és vacsiig eszik kb óránként. Szerintem is rengeteg.

nov. 2. 13:09
 6/26 anonim ***** válasza:
83%
Ezt így nem mondanám soknak. Meg változatos, az jó. Sógornőmék kisfia szinte megállás nélkül eszik, de mindent, péksüteményeket, nehéz, zsíros húsokat. Na, az úgy már durva. Bőven többnek is néz ki, mint kortársai. Amúgy én is össze tenném a két kezemet, ha csak a felét enne ennek a kisfiam.
nov. 2. 13:10
 7/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok. Persze, örülök, hogy van étvágya, de azért aggódni is elkezdtem mostanában, hogy szinte megállás nélkül enni kér. Inni is sokat iszik, azt is kéri.
nov. 2. 13:13
 8/26 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem sok egyáltalán, normális szerintem. Az 1 éves fiam többet eszik 😄 11 kiló körül lehet most, 80-86os ruhát hord
nov. 2. 13:14
 9/26 A kérdező kommentje:
Hú, akkor jó!
nov. 2. 13:15
 10/26 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem sok és a súlya is nagy, mint ahogy az egy éves 11 kilós gyereknek is.
nov. 2. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!