Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik szülés után azt mondják...

Akik szülés után azt mondják nem akarnak több gyereket, később meggondoltátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt egy gyönyörű élményű de rettenetesen nagy fájdalmakkal járó hüvelyi szülésem és már a szülés végén azt mondtam az orvosoknak mikor mondták,hogy majd a következőnél jobb lesz,hogy köszönöm nem lesz következő. Ez vajon változni fog? Érzéstelenítés nélkül szültem, csak gázt szívtam mert már annyira ki voltam tágulva hogy EDA nem lehetett. Nagyon rosszul viselkedtem a végső fájások annyira fájtak,hogy kiabáltam igaz a toló fájásokat hang nélkül csináltam mert ott nem tudtam. Nem bírom elképzelni,hogy mégegyszer kibírom ezt a fájdalmat amit éreztem. Ti hogy voltatok?

ma 06:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Én gázt sem kaptam.

7órán keresztül vajudtam, úgy, hogy végig kaptam az oxitocint. folyamat fájt, ott ordítoztam, szedjék ki belőlem, meg akarok halni, stb. Pokoli volt.

ott kijelentettem, soha többet.

Aztán 2.5 évre rá, tervezetten, megszületett a 2.is.

ma 06:53
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Lányom után mindig azt mondtam, hogy soha többet nem szülok, nem lesz csak egy gyerekem.

Aztán elég sokára kattant valami, hogy de, nekem kell még egy baba.

Aztán teherbe is estem, a gyerekeim között 8 év van, a lányom 11 lesz nemsokára, a fiam pedig 2,5 éves, áprilisban lesz 3.

ma 07:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki ezt mondja. Vagy legalábbis sokan. Én nem szültem/szülök többet, de nem a szülési fájdalom miatt. Baromira fájt, azt hittem, bele fogok halni. De azon legalább néhány óra alatt túl voltam, az utána következő hetek/hónapok szerintem sokkal keményebbek egy szülésnél. 3 éves múlt a gyerekem, ha választhatnék, inkább most bemennék szülni megint, csak a hétvége teljen el hiszti nélkül.
ma 07:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondoltam meg magam.Egy gyerek bőven elég volt, pláne hogy apuci lekoccolt mégis másik lyukba.Aztán a következőkbe.
ma 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:

1,5 eve szultem. Mindig ket gyereket akartam, raadasul a kisfiammal relative konnyu, siman johetne a teso.

De pont a szules miatt egyelore azt mondom hogy kizart. Szornyu volt az egesz, de nalam volt komplikacio is.

Persze meg nem telt el olyan sok ido es korban akar meg 10 ev mulva is szulhetnek, beleferne, nem tartom kizartnak hogy egyszer majd keszen fogunk allni meg egy gyermekre, de egyelore sajnos pont a szules miatt nem.

ma 07:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam nem változott. Volt, hogy eszembe jutott, hogy nem fogok újra babázni, ha nem lesz következő, de reálisan mindig végiggondoltam, hogy fontosabb az, hogy egynek legyen normális anyja, mint kettőnek egy mentális mosogatórongy.
ma 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Amikor megszületett az első gyerek, azt mondtam ott bent a kórházban a páromnak, hogy nem akarok több gyereket. Engem inkább a vajúdás viselt meg, azt hittem, soha nem lesz vége. Ráadásul bent maradt egy darab a méhlepényből, kis híján műtét lett belőle. Gát védelem nem volt, begyulladt, avval is szenvedtem. De vhogy ezek a negatív élmények elhalványultak, és mégis szerettünk volna második gyerkőcöt. 2 évre rá meg is született. Sokkal gyorsabb, könnyebb, probléma mentesebb szülés volt.
ma 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!