Mi a baj velem, miért nem akarok gyereket?
Figyelt kérdés
36 éves vagyok, férjnél vagyok, hosszú, komoly kapcsolat után hazasodtunk össze.
Saját, hitelmentes lakás, jól kereső férj, nincsenek anyagi gondjaink, jól élünk.
Minden adott lenne, mások felé ilyen helyzetben is 2-3 gyereket vállalnak.
Én viszont megmondom őszintén egyáltalán nem vágyok rá. Tiniként és huszonévesen is mindig ez volt a véleményem, de nem gondoltam, hogy még ennyi idősen is semmi érzést nem vált majd ki belőlem egy baba gondolata.
Kicsit stresszel a dolog. A férjem szeretne gyereket. Én viszont el sem tudom képzelni magam terhesen, a szülésről nem is beszélve. :/
Tudnék ezen fejben változtatni valahogy? Mi ha 40+ évesen megbánom majd, hogy nem lett gyerekünk?
okt. 30. 16:55
21/24 anonim válasza:
Itt egyikünk sem tudja, mit mondott a férjed, ami miatt aggódni kezdtél, de mindjárt a válással dobálóznak. Megáll az eszem, komolyan.
22/24 anonim válasza:
Gyereket nem azért szülünk, hogy mi lesz ha 40 felett megbánjuk,ha nincsen.Egyébként mi lenne?Semmi.Élsz tovább szabadon, nyugalomban.
24/24 anonim válasza:
Semmi baj nincs veled, teljesen normális. Nem mindenki vágyik gyerekre, arra az életmódra sem ami a szülőséggel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!