Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg tapintatlan vagyok,...

Tényleg tapintatlan vagyok, ha megkérdezem, akarnak-e gyereket?

Figyelt kérdés
Tesómék 3 éve házasok, nincs gyerekük, és meg mertem kérdezni, hogy terveznek-e, ebből pedig nagy összeveszés lett, hogy nyomást helyezek rájuk ezzel, és mi lenne, ha már próbálkoznának, és már túl lenne vetélésen, stb... Hogy kérdezhetek ilyet. Én nem értem, hogy miért lett ebből ekkora tabu. Én egyébként azt is elmondtam nekik, amikor vetélésem volt, nem érzem magam idegennek. Persze megértem, ha ez nekik magánügy, de nehogy már egy kérdés ekkora nyomást helyezzen rájuk. Azért kérdeztem egyébként, mert már tele vagyunk a kinőtt babacuccokkal, amiket nekik tettem félre, mert amikor 2 éve kérdeztem, azt mondták, hogy persze, majd lesz gyerek, és kell nekik. Ez már nem a ló túloldala? Mi a véleményetek?
okt. 27. 13:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
68%

24

Azért a fosás meg a gyerektéma között van különbség. Főleg ahol baj van, nem jön stb…

Szerintem a fosás könnyedebb téma ezerszer. De azt kimondani, hogy baj van, esetleg velem és miattam nem lehet az azért padlóra vágja az embert.

Aztàn jönnek a gyökerebbnél gyökerebb emberek, hogy nem tudja felcsinàlni stb… hagyjuk is.

okt. 29. 10:47
 32/35 anonim ***** válasza:
63%

Igen. Mivel egyrészt ez mindenkinek a magánügye, másrészt nem tudhatod mibe kontárkodsz bele. Lehet most vagy többször elvetélt a nő, lehet hogy évek óta próbálkoznak, de nem jön össze és ki vannak akadva/szégyellik stb stb. Bármi lehet a háttérben.

Persze az is lehet, hogy nem akarnak/meggondolták magukat.

De ha ennyire elborultak, valószínűbb, hogy probléma van ezzel kapcsolatban, nem jön nekik össze, és emiatt idegesek.

Nem kell mások magánéletében, meg a nők méhében kutakodni. Ha úgy éreznék rád tartozik, valaószínűleg beszéltek volna róla már veled.

És igen, tapintatlanság ilyesmit kérdezni.

okt. 30. 12:01
 33/35 anonim ***** válasza:
68%

Mondok neked egy láthatólag baromi fura dolgot. Azért, mert házasok még nem fognak azonnal gyereket vállalni. Nagyon furcsa, tudom. De vannak, akik nem csak emiatt mennek az anyakönyvvezetőhöz.

Csak mert neked ott a kinőtt babaholmi, nem kell nekik azonnal gyerek. Add el, add oda barátnőknek, adományozd el, stb. Én se tartogatok semmit a sógornőmnek, mert hiába házasodtak meg, nem mostanában lesz gyerekük. Majd ha megszületik a baba, akkor veszek neki olyasmit, amire szüksége van és snitt. Nem vagyok raktáros.

nov. 10. 10:59
 34/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is mondok neked egy nagyon fura dolgot. De kapaszkodj meg, durva lesz. Attól, hogy érdeklődöm, nem várom el, hogy gyereket csináljanak, a nemleges válasz is oké. Tudom, nagyon furcsa lehet ez neked. A ruhákat, pedig azért tettem el, mert kérték! Ez még durvább.
nov. 10. 13:44
 35/35 anonim ***** válasza:
51%
34, akkor add nekik oda a szent rongyaidat aztán állj le róluk. Ez nem jutott eszedbe? Nem kell tartogatni, odaadod aztán szevasz. Ehhez nem kell kérdezgetni, hogy vajon mikor szexelnek védekezés nélkül. Élni akarnak, nem gyereket csinálni. Nem mellesleg talán nem is vették komolyan, hogy majd te évekig őrizgeted a ruhákat nekik…
nov. 11. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!