Tényleg tapintatlan vagyok, ha megkérdezem, akarnak-e gyereket?
24
Azért a fosás meg a gyerektéma között van különbség. Főleg ahol baj van, nem jön stb…
Szerintem a fosás könnyedebb téma ezerszer. De azt kimondani, hogy baj van, esetleg velem és miattam nem lehet az azért padlóra vágja az embert.
Aztàn jönnek a gyökerebbnél gyökerebb emberek, hogy nem tudja felcsinàlni stb… hagyjuk is.
Igen. Mivel egyrészt ez mindenkinek a magánügye, másrészt nem tudhatod mibe kontárkodsz bele. Lehet most vagy többször elvetélt a nő, lehet hogy évek óta próbálkoznak, de nem jön össze és ki vannak akadva/szégyellik stb stb. Bármi lehet a háttérben.
Persze az is lehet, hogy nem akarnak/meggondolták magukat.
De ha ennyire elborultak, valószínűbb, hogy probléma van ezzel kapcsolatban, nem jön nekik össze, és emiatt idegesek.
Nem kell mások magánéletében, meg a nők méhében kutakodni. Ha úgy éreznék rád tartozik, valaószínűleg beszéltek volna róla már veled.
És igen, tapintatlanság ilyesmit kérdezni.
Mondok neked egy láthatólag baromi fura dolgot. Azért, mert házasok még nem fognak azonnal gyereket vállalni. Nagyon furcsa, tudom. De vannak, akik nem csak emiatt mennek az anyakönyvvezetőhöz.
Csak mert neked ott a kinőtt babaholmi, nem kell nekik azonnal gyerek. Add el, add oda barátnőknek, adományozd el, stb. Én se tartogatok semmit a sógornőmnek, mert hiába házasodtak meg, nem mostanában lesz gyerekük. Majd ha megszületik a baba, akkor veszek neki olyasmit, amire szüksége van és snitt. Nem vagyok raktáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!