Szerintetek tapintatlanság meddőségi centrumba gyereket bevinni?
Hét év után, lombik programból született egy gyermekünk. Most újra próbálkozunk, és most gondoltam abba bele, hogy nem tudom kire hagyni majd a babámat, és vinnem kell majd magammal.
Én is végigmentem a meddőség minden lelki fázisán. Előfordult, hogy elkeseredtem egy terhes nő, vagy egy babakocsit toló anyuka látványán; de ez igazából nem nekik szólt, hanem a saját keserűségemet hozta jobban felszínre. Nem szeretnék ezzel senkit sem bántani. De csak ritkán fogom tudni megoldani, hogy ne legyen velem.
Szerintem ne görcsölj ezen.
Nyugodtam a melletted ülő el elmondhatod h ő is lombik baba, azt más is hallja..
Inkább reményt nyújtana nekem
Temetőbe is élők járnak..
Ne foglalkozz ezzel, ügyintézni mész és kész.
"Temetőbe is élők járnak"
Ez tetszik! 😀
Gyerekek mindenhol vannak. Még a sarki kisboltba se tudsz úgy lemenni, hogy ne láss egy anyukát kézenfogva sétálni a csemetéjével. Ez se lesz más.
Plusz ahogy mondtad, nagy erőt adhat, ha megosztod a sztoridat - te is átestél azon, amin ők, és lám, ott sétálgat melletted a kis csodád.
Nyugodtan vidd be. Plusz nincs is nagyon más opciód, ahogy mondtad.
Ezen én is sokat gondolkodtam. A nagyfiunkra rengeteget vártunk. Amikor meg tudtuk oldani nem vittuk, de volt, hogy muszáj volt.
Mikor meg csak vágyakoztam én nem szívesen láttam gyerekes családokat magam körül. A meddőségi központban valahogy mégse zavart, ott inkább erőt adott.
Hú- én tesómat kísértem egyszer a Kaáliba 7hónapos terhesen... mindenki olyan sóvárogva nézett. (Mindig a férjével ment, csak egyetlen egyszer nem tudta őt kísérni, és akkor én beugrottam helyette)
Utána meg szegény tesómnak sikeres lombik után méhen kívüli lett a baba- így kórházban volt- oda is bementem meglátogatni.
Akikkel feküdt mind ilyen vetélés, vagy átfújás, vagy valami teherbeeséséi nehézség miatt voltak- ott is sok sóvárgó tekintet követte a pocakomat.
Én szívesen látok kisgyermeket magam körül ott is. Sőt nem is érdekel az ő története,hiszen önmaga egy csoda.
Azt viszont a szülőnek kell tudni, hogy a gyermekre ez a hely milyen hatással van/lehet. Hiszen ezt is végig kell gondolni. Miket lát,hall,tapasztal ott az ő kis lelke... Esetleg jó-e ilyen "kórház" hiszen vannak fehér köpenyes emberek, visznek-hoznak dolgokat és maszkban is járkálnak néha stb... közegben eltöltenie egy-két órát. Utána jönnek az anyu/apu miért...kérdések 😊
Én tesómat kísértem egyszer 8hónapos terhesen- és tök tapintatlannak éreztem magam, a sok sóvárgó tekintet miatt tök zavarban voltam. Éppen aznap nem tudta őt a férje elvinni, és én ugrottam be helyette....
Nyilván van akit ez érzékenyen érintett- én is megértettem az ott várakozókat.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!