Ennyi ruhát is érdemes bevinni vagy ne nevetessük ki magunk?
Ez a baj ezzel a fejletlen társadalommal! A jobb, a szebb, a nagyobb, az erősebb!! Ne másokkal foglalkozz, hanem tudj önálló döntéseket hozni. A lelkiismeretedre hallgass, ne pedig a munkatársaidtól kérdezd, mennyit "kell" oda vinni, hogy "jó ember" legyél. Ezért áll így ez a romos társadalom.
Az örökös elmebeteg megfelelési kényszer...
Köszönöm a válaszokat!
Nem a kolleganomtol akartam engedélyt kérni, csak beszélgettünk, hogy mik a délutáni terveink és így került szóba, és elültette a bogarat a fülembe. Volt pár nem túl kedves csecsemősnővér és ezért bizonytalanodtam el. De hülyeség volt. Ha tényleg minden anyuka csak ennyit vinne be, akkor bőven lenne ruha.
Szerintem ez egyáltalán nem kevés.
Nem azt kérték, hogy vidd be az összes ruhát, hanem azt ha 1-2 darab akad akkor vidd be nekik, és ne kidobd.
Ök biztosan csak 1-2 darabra gondoltak. Igy pont tökéletes a mennyiség amit viszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!