Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Érdemes bevinni a dokihoz?

Érdemes bevinni a dokihoz?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni,hogy vigyem vagy ne.

A lényeg,hogy tegnap délután kicsit lázas lett 38.6, ma megint 38.2. Semmi más baja nincs.

Szerintetek?

Leginkább nem akarom,hogy ott beszedjen valami mást is mellé. Biztos sokan vannak a váróban az influenza miatt.

2015. febr. 12. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi pont így voltunk a hét elején, kivártam a 3 napot és elvittem. Addig tünetileg kezeltem. Nem is kellett volna elmennünk, mert másnapra lement a láza antibiotikum nélkül. A doktornő is mondta, hogy múlóban van.
2015. febr. 12. 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha nagyon bizonytalan vagy, hívd fel a dokit!
2015. febr. 12. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
én fiam is így volt, bár nála csak 1 nap láz volt, másnap bágyadtságon kívül semmi más tünet, én elvittem, napi 2-szer fél calcimusk-ot kellett adnom + lázcsillapítás, de én is azt mondom hívd fel azért az orvost (10 hónapos)
2015. febr. 12. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én várnék egy-két napot, de ez attól is függ, mekkora a gyerek.
2015. febr. 12. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi is igy voltunk,de én elvittem. 1,5 nap láztalanság után újra lázas lett és iszonyú taknyos. Plusz izületi fájdalmak,fejfájás, pedig csak 38 volt a láza. Antibiot kapott már. Szóval nálunk nemhogy elmúlt a betegség,hanem újra kijött. Érdemes elvinni szerintem.
2015. febr. 12. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!