Lányok, milyen az eldobhatós bugyi? Érdemes olyat kórházba bevinni vagy jobb a sima hagyományos? Hol lehet egyáltalán beszerezni?
Első terhességemnél a Brendonban meg Baba Expón vettem eldobható bugyikat, és hozzá Tena Ladyt. Most úgy döntöttem, olyan Tena Ladyt veszek, ami egyben bugyi is, az praktikusabbnak tűnik.
Szülés után a legtöbb anyuka nagyon vérzik, ha sima bugyit viszel, azt utána el is dobhatod, az életben nem mosol ki annyi vért, meg kisebb gondot is nagyobb lesz, mint bugyikat áztatni, mosni. Nagyon kevés olyat hallottam, hogy nem vérzett túlságosan az anyuka. Én császár után hetekig erősen véreztem, de a hüvelyi szülés is erős vérzéssel jár utána.
Kb. 2 hétig hordtam Tenát eldobható bugyival, utána még pár hétig sima betétet.
dm-ben vettem, 5-6 db van egy csomagban, 4-500 ft, vastag tena betétből egy 10es csomag ment el, és anionos betétből szinten egy tizes csomag nagy méretű, meg egy csomag közepes, azután már sima always típusú normál menstruációs betétet használtam, nem tudom, mennyit, de még hetekig.
az eldobható bugyi (ez a fajta) olyan, mint a vékony széldzseki bélés, az anyag, amit a patentes rész alá vasalnak (kb így tudnám körülírni). nem szeretem a műanyagokat, de ez bevált. kisebb gondod is nagyobb, mint véres bugyit mosni, ezt meg el lehet dobni.
4. vagyok
A gyógyszertárban tudnak segíteni mindenben, én is mondtam, hogy szüléshez kell, és már adta is a csajszi, hogy ahhoz ezt a Tenát szokták vinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!