Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyi ruhát is érdemes bevinni...

Ennyi ruhát is érdemes bevinni vagy ne nevetessük ki magunk?

Figyelt kérdés
Ahol szültem, a kórházi napokban kapnak a babák ruhát. Amikor bent voltunk, panaszkodtak a nővérek, hogy kevés van és azok is már nagyon használtak, ne feledkezzünk meg róluk, ha a gyereknek lesz kinőtt újszülöttkori ruhája. Mi még tervezünk kistesót, de ami ruhák valamiért nem tetszettek, összegyűjtöttem és bevinném. Négy rugdalózó meg nyolc body gyűlt össze. Gondoltam beviszem, biztos örülnek neki. De munkatársam szerint, ennyivel ne állítsak oda, mert tudni fogják, hogy nem az összes kinőtt ruhát viszem, csak ami nekünk már nem kell. Nem szakadt vagy foltos ruhák, csak nekem nem tetszenek, vagy pl háromnegyedes ujjú body, amit én utáltam, mert valahogy sohasem jól volt a gyereken. Rendes pamut ruhák, több Micimackós, tehát nem valami 20 éves nejlon ruhák, szerintem nem szegyellnivalok, meg hát csak örülnek ennyi ruhának is, nem?
2015. febr. 18. 08:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Még ha ki is nevetnének, akkor sem benned van a hiba!
2015. febr. 18. 09:32
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Mi lenne ha helyi facebook csoportban gyüjtest szerveznél így biztos több ruci lenne. De persze az sem kevés amit te vinnél be minden db számít.
2015. febr. 18. 09:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de a munkatársadnál valami nincs rendben. Tudni fogják, hogy nem az összes ruhát viszed oda? ÉS?

Aki jótékonykodik, az az összes pénzét köteles odaadni, mert akkor tudják, hogy neki is maradt? Ilyet még nem is hallottam.

Vigyed nyugodtan a ruhákat, egy darabnak is örülnek, nemhogy nyolcnak. Ha mindenki egyet vinne, már az is bőven elég lenne.

2015. febr. 18. 09:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
hidd el, nagyon fognak neki örülni... én kettesével, hármasával hordom be a kötött babatakarókat és minisapikat a pic-be, ahogy épp időm engedi, hogy kössek,de határtalan szeretettel és örömmel fogadják mindig.
2015. febr. 18. 10:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én még nem néztem át a ruhákat amiket kaptam, de ha nekem se fog tetszeni akkor be fogom vinni a kórházba a többi kicsinek.

A kolléganődről meg annyit, hogy hülye. Mi az, hogy tudni fogják, hogy nem az össze kinőtt ruhát viszed? Miért? Arra nem gondolhatnak, hogy a családba másnak adod vagy felajánlod egy szervezeten keresztül a rászorulóknak? Ilyen hülyeséget ritkán hallok.

2015. febr. 18. 10:42
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
A kedves munkatársnőnek üzenem, hogy nem abba a világba élünk ahol mindent oda lehet adni. Teljesen mindegy, hogy te a maradék ruhát megtartod, odaadod a barátnődnek vagy eladod. Szuvenír jogod tenni vele amit szeretnél! Az, hogy 1-2 ruhát te beviszel és ODAADOMÁNYOZOD nagyon szép dolog! Az ottani dolgozók is tudják ennek az értékét és nagyon hálásak lesznek érte! Nincs elvárva az összes kinőtt ruha!!!
2015. febr. 18. 11:19
 17/18 anonim ***** válasza:

A szuvenír jog milyen? Eddig még csak szuverén-ről hallottam.

Vidd be nyugodtan, meglepődnék, ha kinevetnének 8db kisruháért. És a kolléganődnél tényleg nem kerek valami.

2015. febr. 18. 12:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak annyit fűznék hozzá, hogy a gyermekkórházakban, vagy a normál kórházak gyermekosztályain is szívesen fogadnak általában megunt játékokat is! Ha esetleg nem tudtok mit kezdeni a sok felesleges játékkal, keressétek meg a legközelebbi kórházat. Biztos, hogy örülni fognak nekik!
2015. febr. 18. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!