Ennyi ruhát is érdemes bevinni vagy ne nevetessük ki magunk?
Már bocs, de a munkatársadnál valami nincs rendben. Tudni fogják, hogy nem az összes ruhát viszed oda? ÉS?
Aki jótékonykodik, az az összes pénzét köteles odaadni, mert akkor tudják, hogy neki is maradt? Ilyet még nem is hallottam.
Vigyed nyugodtan a ruhákat, egy darabnak is örülnek, nemhogy nyolcnak. Ha mindenki egyet vinne, már az is bőven elég lenne.
Sziasztok!
Én még nem néztem át a ruhákat amiket kaptam, de ha nekem se fog tetszeni akkor be fogom vinni a kórházba a többi kicsinek.
A kolléganődről meg annyit, hogy hülye. Mi az, hogy tudni fogják, hogy nem az össze kinőtt ruhát viszed? Miért? Arra nem gondolhatnak, hogy a családba másnak adod vagy felajánlod egy szervezeten keresztül a rászorulóknak? Ilyen hülyeséget ritkán hallok.
A szuvenír jog milyen? Eddig még csak szuverén-ről hallottam.
Vidd be nyugodtan, meglepődnék, ha kinevetnének 8db kisruháért. És a kolléganődnél tényleg nem kerek valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!