Bunkóság és tapintatlanság egy nő előtt azt a kifejezést, hogy "elvetélt ötlet"?
Nem tudtad, úgyhogy bár szarul jött ki, nem vagy bunkó.
Ha tudtad volna, se lennél bunkó, mert hát kiszaladhat az ember száján ilyesmi. Csak akkor lennél bunkó, ha direkt mondtad volna.
Amíg egy ilyen szófordulaton valaki kiborul, addig inkább ne járjon társaságba.
Egyszer kerültem hasonló szituba. Egy elvetélt koléganő közelében beszélgettünk egy adott ügy kapcsán a mélyszegénységiekről, akik a nyomorba vállalnak gyereket.
Ez a kolléganő engem meg a beszélgetőtársamat bepanaszolta, hogy milyen tapintalanok voltunk, hogy egyáltalán terhességről merünk beszélni előtte. A főnököm csoportos megbeszélésen le is cseszett mindenki előtt.
Akkor ki is akadtam, hogy pont nekem mondja, aki akkor már kb. 7 éve meddő voltam, túl egy csomó kezelésen. Engem pl. frusztrált emiatt a terhes nők és kisbabák látványa, mégsem kértem ki magamnak, mert tudtam, hogy ez az én problémám, nem a világ alkalmazkodik hozzám, hanem nekem kell.
A mi munkánkban ez a kolléganő is összeakadhatott volna terhes nővel, akkor is kiborul, vagy mit csinál? Ha igen, akkor ne járjon dolgozni, amíg nem jutott túl annyira a veszteségén, hogy a téma hallatán elsírja magát.
"Később kiderült, hogy felesége nemrég elvetélt"
Rögtön visszakérdeztem volna, hogy ezt meg honnan a tökömből kellett volna tudnom, ha nem mondták nekem.
Egyetértek 8-assal, itt a tesód volt jó nagy bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!