Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Bunkóság és tapintatlanság...

Bunkóság és tapintatlanság egy nő előtt azt a kifejezést, hogy "elvetélt ötlet"?

Figyelt kérdés
Tesómék más városban élnek és hétvégén hazajöttek a szülőkhöz, ahol én is jelen voltam. Egy beszélgetés során elhangzott tőlem a kérdésben szereplő kifejezés, amire egy rövid csend után a bátyám lebacott, hogy milyen bunkó és tapintatlan vagyok. A kontextusban szó sem volt terhességről, vagy bármi ilyesmiről, én csak mint egy kifejezést használtam. Később kiderült, hogy felesége nemrég elvetélt, és kicsit depis miatta. Mentségemre szóljon, hogy nekem fogalmam sem volt az egészről, ezidáig azt sem tudtam, hogy várandós volt.

2023. márc. 26. 19:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál bunkó, ez egy kifejezés. Ha azt mondod egy kérdésre, hogy "nem fekete és fehér", akkor sem fogja senki kikérni magának, hogy miért n*ggerezel.
2023. márc. 27. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!