Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Válalnál olyan férfival...

Válalnál olyan férfival gyereket akivel 1 éve vagy együtt?

Figyelt kérdés
okt. 24. 21:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ismerosi koromben tobb olyan par is van, akik 4 es 9 honap kozotti kapcsolatban vallaltak gyereket. Ebbol az egyik kapcsolat 6 evig, a masik 3 evig tartott. Sogoromek 8 eve vannak egyutt, 7 eves a legnagyobb fiuk.

En mondjuk nem vallalnam, 3,5 eves kapcsolatban es fel ev hazassag utan estem teherbe. Masok meg mashogy teszik. Bar a babavaro miatt felszaporodtak a par honapos kapcsolatban gyereket vallalok es hazasodok szama.

okt. 25. 09:39
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
okt. 25. 10:09
 23/26 anonim ***** válasza:
23%

6 éve tartó kapcsolatba vállaltam az elsőt, 3 éves korában szétmentünk.

6 éves volt, mikor összejöttem a (azóta már) férjemmel, akitől a kapcsolatunk 3.hónapjában teherbe estem.

Az előzményekre való tekintettel nem azt néztem, mióta vagyunk együtt…

Így az 1 éves évfordulónknàl 1 hónapos volt a közös gyerek.

2 évre rá lett még 1.

9 éve vagyunk együtt, decemberre várjuk a következő babát.

okt. 25. 11:10
 24/26 anonim ***** válasza:
23%
Nem, szerintem felelőtlenség. Inkább sose legyen gyerek, de 1 év után ne vállaljon valaki,,mert annak a gyerek issza meg a levét. Látszik, hogy sok év is kevés ahhoz, hogy kiismerd a másikat, 1 év az meg semmi. Amúgy sem kell mindenkinek vérszerinti gyerek (meg alapból gyerek se), lehet örökbe is fogadni. El kéne engedni a saját gyerek mindenáron mániát.
okt. 28. 09:15
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

24-es, te normális vagy amúgy?

1. 10 év után is történhet bármi, (válás, betegség, haláleset) ennyi erővel sose vállaljon senki gyereket. (Ja, amúgy örökbefogadás után tilos válni szerinted?)

2. Fogadjon mindenki örökbe, ahelyett hogy vállalnának sajátot? Te hol élsz? Miért volna az jó? Várjanak éveket egy gyerekre, aki ki tudja milyen öröklött betegségekben szenved, milyen traumák érték a méhben a gondozatlan terhesség alatt stb.?

3. Meddő párok hosszú éveket (nem ritkan 5+) várnak egy gyerekre, szerinted milyen hosszúra nyúlna a várólista, ha többen követnék a borzasztó ötleted? Lehet ezek a meddő párok sosem jutnának gyerekhez, ha boldog-boldogtalan "hobbiból" fogadna örökbe, eü indok nélkül...

okt. 28. 10:19
 26/26 anonim ***** válasza:

24-nek

" sok év is kevés ahhoz, hogy kiismerd a másikat, 1 év az meg semmi. "

Akkor nem mindegy, hogy egy év,vagy 10? Hát lényegében mindegy. :) Ha 10 év alatt sem tudod kiismerni a másikat,mintha egy év alatt?♥:)

okt. 28. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!