Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Válalnál olyan férfival...

Válalnál olyan férfival gyereket akivel 1 éve vagy együtt?

Figyelt kérdés
okt. 24. 21:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%
7 hónap után vállaltam. 7 éve vagyunk együtt a legnagyobb szerelemben. Ha megfelelo az ember, a nagybetűs, akkorsose kell gondolkozni ilyeneken mert jön magától minden.
okt. 24. 23:42
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Nem az időn múlik
okt. 24. 23:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom kizártnak, még ha nem is ideális valószínűleg.

(Bár nekem több olyan párom is volt, akivel már régóta haverok voltunk korábban, ebben a helyzetben bőven beleférne.)

okt. 25. 00:02
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
Vállaltam is. 30 éve házasok vagyunk, szóval nekünk bejött. :)
okt. 25. 06:29
 15/26 anonim ***** válasza:
34%
Én nem. Ilyenkor még hős szerelmes az ember, nem látja a fától az erdőt. 3-4 év után vállalnék gyereket, így is tettem.
okt. 25. 06:36
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én voltam akkora idióta, hogy fél év után vállaltam. A 11. héten maggondolta magát és eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
okt. 25. 07:07
 17/26 anonim ***** válasza:

Vállaltam is. Vagyis kb. egy éve voltunk együtt, mikor összeházasodtunk, és rögtön elkezdtünk próbálkozni. Végül azonban egy év kellett, mire teherbe estem, így a házasságunk után kb. 2 évvel született a lányunk. Azóta lett még egy gyerekünk, és idén ünnepeltük a 10. házasági évfordulónkat.

Mondjuk mi is 30-asok voltunk, mikor megismerkedtünk, szóval szerintem kell egy kis élettapasztalat és önismeret, hogy jól mûködjön a dolog.

okt. 25. 07:29
 18/26 anonim ***** válasza:
30%

kell egy kis élettapasztalat és önismeret, hogy jól mûködjön a dolog.

Hát, én meg 19 voltam, mikor összeházasodtunk, 20, amikor szültem, a férjem öttel több. De érettebbek voltunk sok mai harminc évesnél (és nem az ötvenes években történt, most vagyok 47). Én pont azt látom, minél több élettapasztalat van, annál több a rigolya is, amit nehéz összecsiszolni, a mi baráti körünkben kb azok vannak együtt 20 évnél régebben, akik fiatalon kerültek össze.

okt. 25. 07:33
 19/26 anonim ***** válasza:
78%
A statisztikák szerint viszont épphogy nagyobb eséllyel válnak el azok, akik 20 éves kor alatt házasodtak, mint akik mondjuk 25-30 között. Most nincs kedvem linket keresni, de bárki rákerestethet, aki akar.
okt. 25. 07:59
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

6 hónap után vállaltunk.

Én mindenképp 30 alatt akartam anya lenni. 29évesen szültem.

De én úgy vállaltam ezt be, hogy ha velem marad, ha nem, ezt a babát akkor is akarom.

4éve vagyunk "még csak" együtt, de minden rendben.

okt. 25. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!