Válalnál olyan férfival gyereket akivel 1 éve vagy együtt?
Nem tartom kizártnak, még ha nem is ideális valószínűleg.
(Bár nekem több olyan párom is volt, akivel már régóta haverok voltunk korábban, ebben a helyzetben bőven beleférne.)
Vállaltam is. Vagyis kb. egy éve voltunk együtt, mikor összeházasodtunk, és rögtön elkezdtünk próbálkozni. Végül azonban egy év kellett, mire teherbe estem, így a házasságunk után kb. 2 évvel született a lányunk. Azóta lett még egy gyerekünk, és idén ünnepeltük a 10. házasági évfordulónkat.
Mondjuk mi is 30-asok voltunk, mikor megismerkedtünk, szóval szerintem kell egy kis élettapasztalat és önismeret, hogy jól mûködjön a dolog.
kell egy kis élettapasztalat és önismeret, hogy jól mûködjön a dolog.
Hát, én meg 19 voltam, mikor összeházasodtunk, 20, amikor szültem, a férjem öttel több. De érettebbek voltunk sok mai harminc évesnél (és nem az ötvenes években történt, most vagyok 47). Én pont azt látom, minél több élettapasztalat van, annál több a rigolya is, amit nehéz összecsiszolni, a mi baráti körünkben kb azok vannak együtt 20 évnél régebben, akik fiatalon kerültek össze.
6 hónap után vállaltunk.
Én mindenképp 30 alatt akartam anya lenni. 29évesen szültem.
De én úgy vállaltam ezt be, hogy ha velem marad, ha nem, ezt a babát akkor is akarom.
4éve vagyunk "még csak" együtt, de minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!