Apasági per/dns teszt? Nagyon fontos
Figyelt kérdés
A volt párom mindig is megvolt gyöződve arról hogy mivel nem éltünk együtt nem tőle fogant a kisfiúnk. Most 2 hónapos, de eddig még csak kétszer látta. Második alkalommal azért mert ő rendelt egy otthoni Synlabos dns tesztet(duot) és ragaszkodott ahoz hogy biztos nem az övé csináljuk meg. Bele mentem, már megjött az eredmény de nem akarja közölni velem(azt írta hogy majd decemberben megtudod). Én persze tudom hogy 100% az övé, mással nem voltam. Apasági pert is índitottam, december2-ára idéztek be minket. Mit akar ezzel elérni? Esetleg csalt a tesztel és azt akarja majd közölni? Vagy csalódott az eredményben és nem akarja leírni hogy nekem volt igazam? Egyébként soha nem érdeklődött a kicsi iránt. Leginkább azért mert nem akartam oda költözni hozzá.okt. 23. 09:04
11/15 A kérdező kommentje:
Na új fejlemény, akik figyelik a kérdést. Megkapta az eredményt, az övé. Fizetni még nem fizetett. Mivel meg lett az eredmény, mi várható a peren? Akkor már nem kell bízonyítanom semmit? Mire számíthatok?
nov. 18. 17:19
12/15 anonim válasza:
MIT akarnál MÉG bizonyítani? Ha a teszt igazolta az apaságot, akkor a bíróság határozatba foglalja, illetve megállapítja a tartásdíj mértékét, amit visszamenöleg is fizetnie kell
13/15 anonim válasza:
12
Nyilván az apaságát hivatalosan, hiszen per csak december 2.-an lesz. A pasi a saját elhatározásból készített teszt eredményét kapta meg.
Kerdezo, ha apukanak pici esze van és nem q saját pénze ellensége, akkor a per kezdetekor közli, hogy vállalja q gyereket.
14/15 A kérdező kommentje:
Elismeri, a nevére is venné. De ha én nem írok rá nem kérdez a kicsiről semmit.
nov. 20. 09:50
15/15 anonim válasza:
Akkor a legokosabb, ha tudomásul veszed, nem akar a gyerekkel kapcsolatot tartani, eröltetni értelmetlen dolog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!