Más is ennyire megszenvedi az anyaságot?
Tényleg minden bantás nélkül, de nagyon furcsa, hogy nem azt irtad hogy "van egy 10 hónapos gyerekem", hanem hogy "szültem egy gyereket"... marmint van benne ebben egy távolsagtartas.
Egyebkent akarhogy is oldod meg, idővel egyre jobb lesz. Mert hogy bölcsi/ovi, nem lesz annyit otthon, tudsz dolgozni. Meg értelmesebb lesz, egyre inkabb "partner". Lathatoan babakent nem ugazan tudsz kapcsolodni hozza, kulonben nem akarnal ennyire dolgozni. De lesz nagyobb.
Nekem sem volt annyira rég a 10 hónap :), bar kicsit regebben. Azert irtam hogy "baba", mert attol még messze van, ami ezen az anyukán segitene: hogy meg tudjon vele beszelni dolgokat. Az én lányom most 3,5 éves, es egy pár hónapja rendkivul kisimultak a napjaink. Mintha veget ert volna a dackorszak, tudja mikor mi következik, csinalja a dolgát ha kell, öltözik, vetkőzik, pisil, kezet mos egyedul es magatol, orakig eljatszik a kertben egyedul, vagy olvasgat, sőt, ha tudja hogy dolgozom (online, ügyfelekkel beszélek közben), akkor nem zavar, max. tátogva jelzi ha valami mégis fontos. Azt nem mondom, hogy mindezek által jobban kötődöm most, mint régebben, de egyreszt nagyon hálás vagyok neki/érte, másreszt, mivel ilyen normalisan mennek végre a napok (kisebb problemak nyilvan vannak), a vele töltött időben kisimultabban, vidámabban, és talan szeretetteljesebben tudok felé fordulni. Meg sokat beszélgetunk, amik egyre érdekesebbek. Egy 10 honapos ehhez kepest "baba". Egy altalam jelzett karakteru kisovis mellett már egész kellemesen el lehet menedzselni a haztartast, munkát. Nyilvan még mindig több energiat igenyel, de legalabb lehetseges, és neha egész kellemes, ahogy mindja a kis törteneteit, akíg főzök pl. Na szóval erre gondoltam.
51.
Ez nem lesz jobb.
Mi lesz itt a dackorszakkal, ha most is szégyelli, hogy ordít.
Hogy fog tudni bármit is kezdeni vele később...
Semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!