Akinek nem a vágyott nemű gyereke született, hogy alakult a későbbiekben?
Tudom, volt már ilyen kérdés.
Tudom, hogy más mindent megadna egy gyerekért, akármilyen nemű is.
Tudom az a lényeg hogy egészséges legyen, akinek beteg, az elküld a fenébe(jogosan).
Le leszek sz@ranyàzva, azt is tudom. Annak is érzem magam.
Egész életemben egy bizonyos nemű gyerekre vágytam, nemsokára születik a babám, és persze a másik nemet képviseli. Direkt nem írom hogy mit szerettem volna, és mi lesz, lényegtelen a kérdés szempontjából.
És annyira félek, hogy nem fogom tudni úgy szeretni, ahogyan kellene. Ja, igen attól is, hogy majd a sors/jóisten, ki miben hisz, majd jól megbüntet, és valami baja lesz, amiért ilyen rohadék vagyok.
Az az érdekes, hogy úgy volt, talán nem is lehet gyerekem, aztán csak összejött, veszélyeztetett terhes is voltam, mindent megtettem és teszek érte, és nem tudok neki teljes szívvel örülni...
Van, amikor kicsit jobban rá tudok hangolódni, meg persze cukik az ilyen nemű babák, gyerekek is, de valahogy olyan hiányérzet van bennem.(nem lesz testvére, ez szinte biztos).
Igazából nem is tudom, csak jól esett kiírni magamból. Remélem, hogy ha megszületik, akkor azért normalizálódik ez bennem.
Kérdező, mindig is egy lány gyereket szerettem volna. Környezetemben a lányok voltak tündériek, kedvesek, a fiúk verekedősek, szófogadatlanok stb. Valószínűleg az én fejemben valahogy az élt hogy a lányok a “jók”, a fiúk a “rosszak”. Természetesen fiam lett, miután ultrahang alapján megállapították hazafele sírtam az autóban. Napokig szomorú voltam, elkezdtem olvasgatni olyan történeteket ahol elsőre benézte a doki a nemét. Közben lelkiismeretfurdalásom volt ugyanazok miatt amiket te is leírtál.
Amikor megszületett az első pár hónapban mikor találkoztam barátnőkkel akiknek természetesen lányuk lett sokszor éreztem valamit a torkomban, rossz érzes fogott el. Aztán ahogy telt az idő először ez a rossz érzés kezdett elmúlni, már nem irigyeltem őket, nem vágytam kislányra. Közben a kisfiam is cseperedett és lám megláttam benne azt a kis csodát akire mindig is vágytam. Azt a jó lelkű, kedves, huncut gyermeket akiről régen ábrandoztam.
Annak idején mikor terhes voltam, és sokan azt írták hogy már nem cserélnek el a fiúkat lányert sose értettem, azthittem csak saját magukat nyugtatják ezzel. De nem, ez tényleg így van, számomra ő a tökéletes gyerek. A személyiseg ezerszer fontosabb mint az hogy mi van a lába között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!