Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a nőknek választ...

Az igaz, hogy a nőknek választaniuk kell a gyereknevelés és a karrier között, mert a kettő nem megy egyszerre?

Figyelt kérdés

Olvastam múltkor egy cikket az interneten, amiben azt írták, hogy az anyaság és a karrier nem fér meg egymás mellett, szóval választani kell, hogy melyik legyen, illetve az anyaság a karrier rovására megy.

De akkor minden anyukának el kell dobnia a karrierjét? Ti hogy vagytok ezzel?

okt. 11. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

Nem.

Nekem a karrierem is megy meg a gyereknevelés is...hozzáállás és kitartás kérdése.

okt. 12. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
#11 És mi az a karrier, amid megy?
okt. 12. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
12 erről szólt a kérdés? Nem!
okt. 12. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez sokmindenen múlik.

A szakmádtól, a gyerek habitusától, a családi háttértől (van-e segítség) stb.

Én megszívtam. 3 gyerek, nulla segítség, magamra maradtam és még beteg is lettem, csak itthonról tudok dolgozni.

Úgyhogy a karrieremnek annyi, minden nap azért imádkozom, hogy csak addig éljek amíg a legkisebb is 18 éves lesz...

okt. 12. 18:34
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem szerencsére nem kell, mert gyereket nem akarok, karrierem sincs egyelőre. Így pénzem se lenne eltartani, szóval ez így szerencsés, hogy vágy sincs bennem gyerek iránt. Karrier az jó lenne, rajta vagyok a témán.
okt. 12. 22:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!