Nem akarok gyereket, de a férjem igen?
Figyelt kérdés
24 vagyok, férjem 29. 2 éve vagyunk házasok. Mikor tini voltam, már akkor tudtam hogy nem akarok gyereket soha, ez most se változott és nem is fog. Tegnap összeültünk a haverjaival és szóbajött a téma, hogy mikor lesz gyerekünk. Férjem rávágta, hogy jövőre. Én meg nem akartam a haverok elött mondani és azt mondtam még fiatal vagyok, 27 se lenne “öreg”. Haverok erre azt válaszolták, hogy “te nem leszel öreg de a férjed 32 lesz és nem olyan könnyen lesz baba. De most komolyan én tehetek róla, hogy 5 év van köztünk és ezért siettetnek? Megmondtam a férjemnek hogy nem akarok gyereket… Akkor most váljunk el? Én nagyon szeretem, ő is engem, de nem akarom megfosztani attól, hogy apa legyen… Akik hasonló helyzetbe voltak, működhetne valahogy ez a kapcsolat vagy tényleg váljunk?okt. 5. 12:10
21/24 anonim válasza:
A haverok kedvéért nem csinálunk gyereket. Semmi közük a magánéletetekhez.
22/24 anonim válasza:
Szerintem menjetek el a férjeddel látogatóba valamelyik haverhoz, ahol kicsi gyerek van, lehetőleg több is. Ott majd kiderül, hogy tetszik neki a felfordulás, a ricsaj, pelenkaszag, bömbölés, hiszti. Alighanem nagyot változik a véleménye.
#21 voltam
23/24 anonim válasza:
" azt hitte majd változol". Ez netto tiszteletlenség. Nem csak leszarta magasról, hogy te mondtad, hogy nem akarsz. Ezek szerint tudatosan így ment bele ebbe a házasságba, aztán most rád tolja a felelősséget, és mártírkodik, legyen kit hibáztatni🤮 Gusztustalan.
24/24 anonim válasza:
Mi mindketten akartunk gyereket, de nem jött össze 8 év alatt.
Békében elváltunk, mindkettőnknek más párja lett, mindkettőnknek született gyereke.
Jó döntés volt a válás. És mi szeretettel, barátsággal gondolunk egymásra, mint egykori házastársak.
Ha együtt maradtunk volna, mindketten megkeseredett emberek lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!