Akarunk 2. babát, de pont az ovum időpontjában férjem mindig fáradt. Lehet csak én akarok még egy gyereket?
Nem hinném, hogy a férjed minden reggel hőmérőzget téged és írogatja/számolgatja, hogy mikor lesz ovud..
Legyél kicsit megértőbb és ne erőltesd! Bújjatok sokszor ágyba, ne csak akkor, amikor 80%-os a teherbeesési arány!
igen, lehet úgy kéne csinálnod, mintha csak megkívánnád.:)
persze máskor is, ne fogjon gyanút.:)
Ez most így vicces, hogy mássz rá, meg ne fogjon gyanút, de ha tényleg nem akar 2. babát, ebből később gond lehet. Ha tudja, mert mondod neki, hogy pé.ed van és ő ennek ellenére "fáradt", akkor valószínűleg nincs felkészülve még egy babára. Ha csak úgy jön ki a lépés és nem is tudja, hogy aznap kéne akciózni, akkor légy türelmesebb. Viszont bármi is van, szerintem beszélj vele.
Az én férjem is szeretne tesót, de még nem áll készen. Mi ezt megbeszéltük. Türelmes vagyok, nem fogok sunyiba teherbe esni. Pedig én már agyon vágyom rá!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!