130 ezer Ft gyerektartás 2 gyerekre mennyire számít kiemelkedő összegnek?
Figyelt kérdés
szept. 26. 17:58
11/18 A kérdező kommentje:
10: én az anya vagyok és állami eü-ben dolgozok, szóval nem vagyok agyonfizetve...
szept. 26. 20:23
12/18 anonim válasza:
9-es, akkor neveld te a gyerekeidet, ne az exed, ő majd fizeti a gyerektartást. Jó nagy pofánverés lenne neked.
13/18 anonim válasza:
Férjem már 9 éve is 100 ezret fizetett a két gyereke után. Azóta 150-et plusz negyedévente +50et.
14/18 anonim válasza:
Biztos több, mint amit sokan kapnak, de teljesen reális, főleg 700 ezer körüli fizetésből. Én 90 ezret kapok egy kamasz gyerekre, aki sportol és zenél.
15/18 anonim válasza:
12
Nem igazan értem a kommented. Biztos nekem szántad? 9. vagyok
16/18 anonim válasza:
Törölték azt a választ amire írtam.
18/18 anonim válasza:
Meg attól is függ, kinek mikor ítélték meg, mert nem kicsit romlott a pénzünk az utóbbi években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!