130 ezer Ft gyerektartás 2 gyerekre mennyire számít kiemelkedő összegnek?
Amiket hallok, azokhoz képest jó.
Én viszont zokognék, ha válás után csak ennyit kapnék. A kajájuk negyedét nem fedezné. És akkor hol van a sport/szakkör/ruha/cipő/rezsi...
Attól függ, mennyi a kötelezett jövedelme. Ha 260e, akkor kiemelkedően magas, ha 500e, akkor átlagos, ha 1,5milla, akkor kevés.
3
Tehát két gyerek egy hónapban nálad több mint 520e értékben eszik. Az klassz.
"pontos összeget nem tudok, de az életviteléből és a szakmájából kiindulva olyan minimum 600-800 ezer biztos megvan a havi bevétele"
Te ki vagy a történetben? Az anya jövedelme mennyi?
"Én meg pofán is vernék egy ilyen pénzéhes nőt."
Gratulálok, nem csoda, hogy a béka segge alatt keresel. Ennyi IQ-val túlzás lenne többet kapnod...
"Az átlagos nettó bér 300 ezer körül van. Hova akartok havi 130-nál többet levonatni?"
Annyira gyereket se szabadna vállani. Akkor nem lenne probléma.
Nálunk 2 gyerek van. Egyikük tartós beteg, autista.
Ha egyedül maradnék vele, jelenlegi értéken minimum 500 ezret kérnék és ezzel is jelentős színvonalesés következne be a gyerekek életében.
Nyilván én áldoztam be a karrierem, hogy fejlesztésről fejlesztésre hordjam. Haptákban álljak, ahányszor rohanni kell érte, pedig ugyanaz a végzettségem és én is megkaptam annyit, mint a férjem a gyerekek előtt.
Vagy fizetne ennyit, vagy vihetné a gyerekeket és akkor én fizetnék neki lazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!