Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szuloszoban csak felem...

A szuloszoban csak felem teszik kulon a romakat es a magyarokat? Miert kell ez?

Figyelt kérdés

2x voltam latogatoba szuloszoban, mindketszer lattam hogy kulon szobaban vannak a sotet boruek es a feher boruek.

Nem tudom miert kell ez.

Csak felem van ez igy vagy feletek is?

En roma vagyok de nem barna boru, viszont a ferjem igen es nem tudom hova fognak tenni.

Engem ez nagyon zavar.

szept. 22. 12:37
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
87%
40, amelyikre nem jogos ez a megnyilvánulás, az pont nem fog szájbaverdesni senkit. A többi meg kiérdemelte, hogy úgy beszéljenek róla, ahogy.
szept. 22. 21:06
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

Aha. Olvasgasd mar hogy nyilvanulnak meg sokan. Forditsuk meg, vannak a magyarok, ok nem erdemlik a szajbaverest. Es vannak a budos parasztok, azok meg koszonjek is meg h megusszak annyival.

Nem indit meg a tema, mert csak itt nagy a pofatok, tomegkozlekedesen vagy utcan, vagy ha tenyleg bekerultok a korhazban egy szobaba, laposkuszasban kozlekedtek. Igazi gyenge gerinctelen takony nep lett a magyar, sajnos.

szept. 22. 21:28
 43/45 anonim ***** válasza:
88%

"mert csak itt nagy a pofatok,"

A cigányok is csak csordában rendelkeznek nagy pofával.

szept. 23. 03:17
 44/45 anonim ***** válasza:
7%
Hat azert kozel sem olyan nagy a kulonbseg mint nektek 😃
szept. 23. 06:32
 45/45 anonim ***** válasza:
75%
Pont ezért, mert nem szeretjük az ilyen buta romákat, akik azt sem tudják mi a különbség a szülőszoba és a gyermekágyas osztály között...és akkor az iskolázatlanság, tudatlanság még a legkisebb gond veletek.
szept. 23. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!