Székesfehérvári relatíve új szuloszobakrol mit lehet tudni? Mennyibe kerülnek?
Szült itt ezekben az új családbarát szobákban?kádban? Ezeknek külön díja van? Sehol nem találok erről információt.
Vajudasnal apuka bent lehet, vagy csak a szülésnél?
Mi az oka, hogy apuka nem lehet bent a kórházban?
Mind a ketten nagyon szeretnénk az egészet együtt megélni. Nem értem őket, dísznek tökéletes akkor.
Most nagyon elgondolkodtam, hogy biztos Fehérváron szeretnek-e szülni.
Egyébként máshol se lehet bent az apuka?
Ne haragudj, tájékozatlan vagyok egyenlőre meg, első terhességem és nem vagyok jártas a dolgokban.
Koszi.
Érdemes lenne olyan kòrhàzat keresned , ahol betartjàk a törvènyt, miszerint vajùdas ès szüles alatt is egy kísèrő veled lehet.
Egyik ismerősöm 3x szült Fehèrvàrott, ő ùgy fogalmazott, hogy annak ajànlja, aki meg akar halni. Egy màsikat akarata ellenère megkatètereztek szüles utan (wc-re nem bìrt kimenni, ùgy elbantak vele, az àgytàlat nem engedte a főorvos) fertőzest kapott tőle. Làzas lett, a gyereket nem bìrta ellàtni. Mire meggyógyult elment a teje.
A kórház honlapján lévő csilli-villi képek miatt boldog-boldogtalan itt akár szülni (mai bejegyzés Facebook csoportban, hogy még Pestről is ide szeretne jönni, pedig Pesten millió egy hely közül választhat), ennek következtében nincs elég szülőszoba, nincs elég szülésznő és így mindenki szív. Tessék abban a kórházban szülni, ahová a lakcím szerint tartozol, és ha mindenki így tesz mindenki megfelő ellátást fog kapni.
(Vagy ha nem tetszik ki lehet csengetni 1,5 milliót magán kórházra.)
Sziasztok!
Most én is ebben a cipőben vagyok,csak ezt a kérdést találtam infóként a szobákról!
Valakinek friss tapasztalat?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!