Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Székesfehérváron tudtok olyan...

Székesfehérváron tudtok olyan orvost,aki vállal 5. császárt?

Figyelt kérdés
Nemrégen lakunk itt,eleve kell új orvos,és lehet,hogy szülnék még...

#szülés #Székesfehérvár #5.császár #5 császár #4 császár után
2021. máj. 24. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Visszakérdezek: szerinted 4 császár után melyik orvos vállalna be egy hüvelyi szülést? Szerintem a többség nem vállalna. Amelyik nem, az máris alkalmas neked.
2021. máj. 24. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Császárt? Azt mindenki vállal. Sőt, már vannak olyan orvosok, akiknél csak császárral lehet. Fehérváron nem tudom hogy van, ott nem ismerem az orvosokat. De császárt 99% hogy mindegyikük vállal.
2021. máj. 24. 16:30
 3/8 anonim válasza:
12%
10-ből 6 pénzért, meg is szüli helyetted.
2021. máj. 24. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Most nem azért, de van választásuk? Attól, hogy te buta vagy, nekik még el kell végezni a munkájuk. Mivel 4 császár után nem lehet hüvelyi úton szülni, nyilvánvalóan bármelyik orvos kénytelen lesz megcsászarozni.
2021. máj. 24. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik orvos vállalja. Sőt vállalnia kell.
2021. máj. 24. 18:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Félreértettétek. NEm vagyok terhes,és nem vagyok buta,és eszembe sem jutott,hogy hüvelyi úton szüljek. Sőt. Az sem biztos,hogy szülni tervezek mindenképpen. A kérdés arra vonatkozott-de ezek szerint rosszul tettem fel-tudtok-e olyan orvost székesfehérváron,aki tapasztalt 5 császármetszéssel kapcsolatban,és nem utasítja el a lehetőséget azonnal,és ez által lehet hozzá fordulni konzultációért.
2021. máj. 24. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:

"nem utasítja el a lehetőséget azonnal"

Ha egy terhes nő ott van, akkor abból vagy hüvelyi szülés lesz, vagy császár. Ha egy orvos "azonnal" elutasítja a császárt, ez azt jelentené, hogy a hüvelyi szülést le merné vezetni. Erre írtuk többen is, hogy ilyen orvost nehéz lenne találni. Aki pedig nem vállalja a hüvelyi szülést, annak automatikusan vállalnia kell a császárt. Olyan nincs, hogy egyiket sem vállalja, mert a baba nem fog bent maradni.

2021. máj. 25. 00:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező arra gondol, hogy teherbeesés előtt konzultalna egy orvossal, aki nem azt mondja kapásból hogy "maganeszuljontobbet" hanem mondjuk megvizsgálja a heget, meg ilyesmi.

Viszont kérdező azért készülj fel lelkileg arra is,hogy esetleg tényleg kockázatosnak ítélik.

2021. máj. 25. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!