Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Székesfehérváron Szakács...

Székesfehérváron Szakács Szilvia nőgyógyászról vélemények?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 02:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

2019áprilisában született a fiam. Nem volt fogadott orvosom, így az ambulanciára mentem a genetikai uh-ra. 12 és 18hetesen is ő nézett meg. Nagyon kedves volt.

2020 őszén tervezetten újra terhes lettem. De sajnos babánk nem lett, csak üres petezsák volt, műtét lett a vége. Október végén került erre sor.

Reggel 7re hívtak be az ambulanciára, 10ig ott ültem és malmoztam. Az aszisztense jött ki. Meg kérdeztem meddig kell még várnom? (Nem ehettem, ihattam előző este óta, meg alapba is ideges voltam, nem bírtam már ott ülni). Az szisztensnek az volt a válasza, hogy türelem. A doktornő azokat a betegeket veszi előre, akik nem sajnálják kinyitni pénztárcájukat... köpni nyelni nem tudtam. Vissza ültem várni. Egy jó fél óra múlva behívtak. A doktornő elkezdett vizsgálni. Kérdi, hányadik hét. Mondom 9.lenne, csak üres petezsák miatt műtét lesz, meg kell nézzenek újra. Na a doktornő abbahagyta a vizsgálatot, majd elkezdett velem ordibálni, hogy akkor én mit keresek ott?! Ő csak élő terhességet hajlandó vizsgálni. Menjek ki a folyosóra, azt várjak tovább, míg valaki hajlandó nem lesz megnézni, mert ő biztos nem fog.

A fél folyosó hallotta. Elmondani nem tudom, mennyire megalázva éreztem magamat....

Hozzá soha többet...

2021. jan. 14. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!