Hogy tudnék Székesfehérváron szülni?
Mivel fogadni már nem lehet, ezért maximum akkor tudsz ott szülni, ha beállítasz egy előre haladott vajúdással. Akkor talán nem küldenek el.
De azt kell mondanom, hogy kétszer szültem ott, és nem volt olyan szép élmény, hogy minden áron ott akarjak szülni. Fájdalomcsillapítás nincs, maximum gáz, de azt sem adnak, csak nagyon ritka esetben, és azt kell mondanom, türelmetlen és bunkó volt némelyil szülésznő és orvos...
Milyen körülmények miatt?
Én Dunaújvárosban szültem tavaly sürgősségi császárral ügyeletben, nagyon meg voltam elégedve az orvosokkal, szép munkát végeztek. A csecsemősök már más kérdés. A szobákban, wcben, zuhanyzókban tisztaság volt, minden nap jött a takarítónő, wc papírt vinni kell. A kaja kevés, de ehető.
Köszönöm a válaszokat.
Igazság szerint csak véleményeket tudok és hát őszintén jót még nem hallottam idáig. Több ismerősöm is volt akinél ezt azt elszurtak és baj lett belőle
A fehérvárit konkrétan nem tudom, de a kórházak zöme fogad, ha van ottani orvosod. Nála nem szülhetsz valóban, de ha magánban a terhesgondozásodat olyan viszi, aki abban a kórházban dolgozik, akkor a kórház fogadni fog, sőt kiállít egy befogadó nyilatkozatot, hogy a mentő már oda vigyen, ha gáz van.
Keress egy ottani dokit, menj el hozzá és faggasd ki.
Én pl. Budapesten fogok szülni egy másik megyéből, ami nem a körzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!