Kinél érdemes szülni Székesfehérváron?
Én Schandl Károlynál szültem (ill. császár volt), és most is nála fogok. Egy nehéz terhességet már végigcsináltam nála, egyértelmű volt, hogy a következőnél is őt választom.
Amúgy olyat még nem hallottam ,hogy egy szülésorvos nem vállalja a császárt, ha probléma áll fenn, és műtétre van szükség. Az a mestersége, hogy megcsinálja. Ennyi erővel a fodrász is mondhatná, hogy kérem, én csak levágom a haját, de be nem szárítom. :))
Dr. Blaskó Ervin. Egy ismerősömet kétszer császározta már. Bár, kicsit fura doki. Viszont a szobatársam is őt fogadta fel szülni, de nem jött be a szülésre, mert lagziban volt. Végül is jót, rosszat is hallottam már róla.
Dr. Csetényi Zsolt se rossz orvos. Akit tuti nem ajánlok, az Dr. Deák Csaba. Volt sógornőm felkérte a szülésre, a doki meg elkérte a pénzt előre. Januárra volt a sógornőm kiírva, a doki meg akkor ment külföldre. Így nem volt ott a szülésnél, de a pénzt lenyúlta.
Móron már egyáltalán nincs szülészet, az ottani orvosok, mint pl. Deák, Auth átjöttek Fehérvárra. Nem tudom lehet-e a Deáknál szülni, de én sem ajánlom, egyszer voltam nála ultrahangon, de nem győzött meg a szaktudása, mellesleg jól le is nyúlt pénzügyileg. 12 hetes ultrahangon voltam és egyszercsak megszólal, hogy átteszi a képet 4D-be, na meg is lepődtem, főleg mikor többet kért az ultrahangért a 4D miatt. Ráadásul meg se kérdezte legalább, hogy meg akarom-e nézni 4D-ben, szó nélkül, azt mondta, egy kis meglepetés. Na, ha meglepetés miért kért többet az ultrahangért?
Viszont Dr. Auth András jó doki, ő a Nővédelmi Központban rendel, ha még ott van, illetve van saját rendelője laborral együtt. Viszont már nem vállal szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!