Székesfehérváron lehetséges eda-val szülni?
Figyelt kérdés
Terhesség vége felé betelefonáltam a szülészetre, azt mondták igen. Viszont a szülésnél nem kaptam hiába kértem, azt mondta az orvos akkor sincs, ha fizetek érte, senkinek nem adnak. De akkor miért mondták telefonba, hogy igen? (2012 nyarán volt ez) Van itt esetleg valaki, aki ott kapott fájdalomcsillapítót? Most ismét babát várok és nagyon szeretnék kapni.2013. dec. 5. 09:01
1/2 anonim válasza:
Én is Fehérváron szültem, én még csak nem is hallottam róla, hogy lehet! Sajna :( Esetleg ha lebizniszeled egy altatóorvossal és a saját fogadott dokiddal...talán..
2/2 anonim válasza:
Anno azt mondták a szülésfelkészítőn, hogy lehetséges. Ha biztosítasz magadnak egy aneszteziológust, aki a megadott időpontban ott lesz veled. De hogy mikor fogsz szülni, azt nehéz előre leegyeztetni bárkivel. Szóval túl sok esélyed szerintem nincs, de azért próbálkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!