A szuloszoban csak felem teszik kulon a romakat es a magyarokat? Miert kell ez?
2x voltam latogatoba szuloszoban, mindketszer lattam hogy kulon szobaban vannak a sotet boruek es a feher boruek.
Nem tudom miert kell ez.
Csak felem van ez igy vagy feletek is?
En roma vagyok de nem barna boru, viszont a ferjem igen es nem tudom hova fognak tenni.
Engem ez nagyon zavar.
Amikor mentem latogatni az egyik szoba elott feherek varakoztak a masik elott barnak.
Nem is szultem de még akkor is kellemetlenul ereztem magam.
Valami nagyon félre ment..
1. Egy szülőszobában egyszerre egy nő szül. De szép is lenne ha több lenne...
2. A romáknak nagyon szép szokása hogy szülés után odacsődítik a nyolcadik unokatestvérüket is.
A magyarok ezt baromira nem tolerálják, max apuka jön.
Bocsi de nem szeretünk 8 vadidegen nő és 6 férfi előtt szoptatni éppen miközben próbálunk nem elvérezni
Így nagyjából érthető?
Akkor , hogy értelmezzük amit írtál, mert az értelmetlen. A szülőszobán az a nő van , aki éppen szül, tehát éppen nyomja ki a gyereket, orvos és szülésznő, plusz a no ferje. Tehat oda nem mehet látogatni senki, mivel ott az van aki éppen szül.
Te gyermekágyas szobara gondolsz, és igen jogos mert a legtobbunk egyszerűen nem akar cigányokkal egyutt lenni, ennyi, ha tetszik , ha nem.
Nálunk külön rakják a romákat, amíg van hely, igen.
Látogatásra pedig nincs külön helyiség, a folyosó egy részén lehet látogatókat fogadni, de ha csak nincs az embernek röntgen szeme, onnan nem igen látni melyik szobában kik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!