A szuloszoban csak felem teszik kulon a romakat es a magyarokat? Miert kell ez?
2x voltam latogatoba szuloszoban, mindketszer lattam hogy kulon szobaban vannak a sotet boruek es a feher boruek.
Nem tudom miert kell ez.
Csak felem van ez igy vagy feletek is?
En roma vagyok de nem barna boru, viszont a ferjem igen es nem tudom hova fognak tenni.
Engem ez nagyon zavar.
Engem jobban érdekel, hogy neked miért olyan baromi fontos, hogy magyarral legyél egy szobában. Te se bírod elviselni a saját fajtádat?
Egyébként nálunk nem rakják külön, de csak a folyosón lehet látogatni az osztályt. Nem a szülőszobát, azt sehol😁. Nincs külön roma folyosó 🤣
Ha viszont lenne, lehet ott is azt hinnéd válogatnak, mert baromi sok a roma, sok magyar nem akar velük lenni érhető okokból, ezért fizetős szobába megyünk. Kívülről úgy néz ki, mint a többi, tehát csak azt látod, vannak "fehér szobák", meg romák.
Nálunk külön rakják, igen. Mert a többség igénytelen, büdös és egesz nap skypon pofáznak a száz rokonnal ordibalva, tekintet nélkül arra, hogy mellettük a másik anyuka pihenne. Plusz lejárnak cigizni folyamatosan, ott hagyva a babát ordítva.
Amúgy én sem értem, hol engedik be a gyermekagyas szobába a látogatokat?
Annyi változott, hogy már 2-3 ágyasok vannak és csak a folyosón lehet latogatni. Azt egy roma család meg is tölti 😂
A wc továbbra is a folyosó végén, ami nonsense. Általában 1 működik, zárni nem lehet, csupa retek és ott dohányoznak egyesek... El se tudom képzelni, hogy lehet ezt bírni friss sebbel, amikor minden nyílásodból folyik valami. Többek között ezért voltam fizetősben.
És igen, azt se tudtam megszokni, hogy mindenki előtt kell ott mászkálni.(Az előtérben mindig vannak hozzátartozók, férfiak is.)
#22 en meg remelem hogy csak azok lesznek veled 😃
Hatha tanulsz toluk valamit es nem leszel ilyen karotnyelt. Isten ments hogy valaki beszeljen a csaladjaval, vagy jarjanak hozza, jaj vilagvege
Ti hogy lettetek egyaltalan terhesek? Mert az ilyen kenyes no meg az ura fszat is szalvetaval fogja 🫢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!