Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Intim kehely szülés után?

Intim kehely szülés után?

Figyelt kérdés
Még sose használtam de szülés után nagyon erős lett a menzeszem és kíváncsi lennék a véleményekre. Ha bevált milyet ajánlanátok?
aug. 27. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy intim kelyhes facebook csoport, lépj be és olvasgass ott. Sokmindentől függ milyet érdemes választani és nekem még így is csak harmadszorra sikerült megtalálni az igazit. Szóval ez ajánlás útján nagy mák, ha pont sikerül, mert ami nekem bejön, nem biztos, hogy neked is.
aug. 27. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Merula van, nagyon szeretem. Szülés előtt is ezt használtam és utána sem volt vele gondom (hüvelyi úton szültem, semmit nem befolyásolt). Az külön tetszik, hogy a kihúzós része ilyen kis hurkos cucc, nem csak egy bordázott botocska, mert azért a csúszós közegben nem mindegy, mennyire egyszerű kiszenvedni magadból :D Volt előtte egy másik intimkelyhem is, azzal ez volt elsősorban a gondom, azt mindig küzdelem volt kiszenvedni magamból.

Nagyon erős napokon, esetleg éjszakára rakok alá egy tisztasági betétet is, de jellemzően nem szokott rá szükség lenni, szóval nekem maximálisan bevált.

aug. 27. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Én merula XL kehellyel rendelkezem, nekem az vált be. 16 éves korom óta használom a nagy mérete ellenére nem fájdalmas feltenni, mondom ezt úgy, hogy még mindig szűz vagyok.

Tippeket tudunk adni, de érdemben segíteni szerintem is csak abban az intimkelyhes csoportban tudnak. Írj oda bátran, nagyon rendesek a csoport tagjai, és segítőkészek.

aug. 28. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!