Intim kehely szülés után?
Nekem Merula van, nagyon szeretem. Szülés előtt is ezt használtam és utána sem volt vele gondom (hüvelyi úton szültem, semmit nem befolyásolt). Az külön tetszik, hogy a kihúzós része ilyen kis hurkos cucc, nem csak egy bordázott botocska, mert azért a csúszós közegben nem mindegy, mennyire egyszerű kiszenvedni magadból :D Volt előtte egy másik intimkelyhem is, azzal ez volt elsősorban a gondom, azt mindig küzdelem volt kiszenvedni magamból.
Nagyon erős napokon, esetleg éjszakára rakok alá egy tisztasági betétet is, de jellemzően nem szokott rá szükség lenni, szóval nekem maximálisan bevált.
Én merula XL kehellyel rendelkezem, nekem az vált be. 16 éves korom óta használom a nagy mérete ellenére nem fájdalmas feltenni, mondom ezt úgy, hogy még mindig szűz vagyok.
Tippeket tudunk adni, de érdemben segíteni szerintem is csak abban az intimkelyhes csoportban tudnak. Írj oda bátran, nagyon rendesek a csoport tagjai, és segítőkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!