Ha nem választok a 34. hétig gyerekorvost, de nincs körzetis se, akkor mi lesz?
Olyan nem létezik, hogy nincs körzeti gyerekorvos!!!
Ha a faluban nem rendel gyerekorvos, akkor is van a lakcímetekhez tartozó doki, aki valamelyik szomszédos településen rendel! Érdeklődj a védőnőnél, hogy kihez tartoztok! Ha a védőnő nem tud választ adni, akkor a falu jegyzője tud tájékoztatást adni!
1-es vagyok. Mi történik, ha kicsúszol az időből? Az történik, hogy a gyereked nem jut hozzá a szükséges oltásokhoz és vitaminokhoz, amiket újszülött korban minden gyereknek meg kell kapnia.
Ha a babád nem kapja meg a kötelező oltásokat, akkor még be is zárhatnak téged!!!
Szia. Nálunk sincs a faluba gyerekorvos hanem a felnőtt orvoshoz tartoznak a gyerekek is.
Bár én nem hozzá hordom őt.
Egyébként az első szurit a kórházba kapja.. olyan hogy nem kapja meg a szükséges vitaminokat nincs.
De amúgy kérdezd a jegyzőt ha nem tudod ki az.
A védőnő elmondja, kihez tartozol. Nálunk két gyerekorvos van. (egyébként a környező falvakból is ide járnak, járásközpont vagyunk)
Miután szültem, már itthon hívtam a védőnőt.(ő is kijön szülés után) Akkor kérdezte, hogy akarok e választani vagy ajánlhat.
Ő ajánlotta a "jobbat", és másnap kijött az orvos.
Minden adatot tudott a védőnőtől. Egy hónap múlva vittem kötelező vizsgálatra, már a rendszerben voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!