Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 8.héten enyhülnek a...

Ha a 8.héten enyhülnek a terhes tünetek, az jelenthet bajt? 3 héten át egész pocsékul voltam. És elvileg a 12. Hétig ez szokott is maradni.

Figyelt kérdés

2 hete voltam orvosnál, rendben volt minden. Szív pulzálás is rendben volt.

2 hét múlva kell újra a mennem a következő vizsgálatra.

3 hétig kb megvolt a hányinger, hányás néha. Alig ettem. Szarul voltam tényleg.

Most egyre jobban vagyok

Nem nagyon érzek hányingert, jól eszek, igaz gyenge és faradt vagyok mindig, de azon túl semmi.

2024. febr. 29. 12:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"És elvileg a 12. Hétig ez szokott is maradni."

Semmi ilyen nincs kőbe vésve.

2024. febr. 29. 12:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelent semmit.

Ezer millió kérdés és cikk van a témában, más kérdéseket is megválaszolhatnak, érdemes olvasgatni 😊

Pl a googleba így beírod hogy "korai terhesség tünet elmúlt " megkapod a válaszokat

2024. febr. 29. 12:58
 3/13 A kérdező kommentje:

Itt az oldalon mindjárt az első kérdésben ami elém került, sajnos a végén elhalt a baba.

:(

2024. febr. 29. 13:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 6-8. hétig voltam igazán rosszul. A 12.heten már semmi jele nem volt annak, hogy terhes lennék. Itt van mellettem a 2,5 évesem.

A mostani terhessegemnel is kb 2-3 hétig voltam rosszul, jelenleg a 36.hetben vagyok.

2024. febr. 29. 13:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kb nekem is ilyenkorra tűntek el a tüneteim először. Egy darabig. 20 hetes vagyok, és vissza vissza térnek szakaszosan, szóval nem jelent semmit.
2024. febr. 29. 13:21
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Akkor tudományos forrást olvass, ez normális -e, ne rémtörténeteket.

Pereze az nem menti meg a babát ha el akar menni fe stresszelsz a semmin és az is árt.

2024. febr. 29. 13:41
 7/13 A kérdező kommentje:

4es 5ös ezeket jó volt olvasni.

Köszi nektek 😍

2024. febr. 29. 15:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem pl.csak 6-7 hét körül jöttek a tünetek hányni nem hánytam néha volt hányinger meg étvágytalanság, inkább fáradékony voltam de a 11 hétre elmúlt mindent és utána végig semmi bajom nem volt.

Nem vagyunk egyformák mindenkinek másképp reagál a teste a hormonok. A tünetek jönnek mennek.

2024. febr. 29. 22:27
 9/13 A kérdező kommentje:

Biztosan így van.

Csak olyan furcsa, hogy most meg jól vagyok :D

Persze inkább így, mint ahogy előtte voltam.

2024. márc. 1. 10:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Valaki egyáltalán nincs rosszul. Emiatt ne aggódj, örülj neki, hogy jobban vagy. :)

Minden várandósság más.

2024. márc. 2. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!