Szülés utáni depresszió másfél év után is kijöhet?
Szerintem ez nem depresszió és a többség átéli ezt sajnos. Az anyaság nagyon nehéz és rengeteg lemondással jár. Természetes hogy a korábbi szabadabb élethez képest ez egy hátralépés.
Én is ezt érzem és szerintem nem csak mi vagyunk így ezzel.
1-es köszönöm a válaszod, lehet igazad van nem depresszió csak kicsit befásultam
2-es mi az hogy mit hittem? 😂 elolvastad egyáltalán amit kiírtam?
3-as köszönöm, 2 éves korában megyek visszadolgozni mindenképp, nevetséges a gyes összege szóval muszáj lesz, szerintem jót fog tenni a felnőtt társaság ahol nem csak a gyerekek lesznek a fő téma
4-es pont ez a probléma hogy a gyerekkel jövünk-megyünk és mégsem okoz boldogságot, korábban elmentünk sétálni akárhová és már annak örültem hogy süt a nap, nyár van.. arról nem is álmodoztam hogy olyan helyekre eljussunk mint ezen a nyáron gyerekkel
5-ös köszönöm! Nem értem én se ezeknek a hozzászólásoknak mi értelme, számomra semmi. Se jobban se rosszabbul nem fogom tőle érezni magam.
Teljesen így érzem magam én is
A másfél éves fiammal vagyunk egész nap de olyan semminek érzem magam
7-es utánna olvastam azóta kicsit és igen szülés után nyilván😅 de nem közvetlenül utánna, hanem akár évek múlva is kialakulhat
8-as kitartást, én neki állok újra edzeni az szokott javítani a hangulatomon, illetve több baratnős napot szeretnék tartani hátha csak a gyerek nélküli kimozdulás hiányzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!