Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni depresszió...

Szülés utáni depresszió másfél év után is kijöhet?

Figyelt kérdés
Túl sokszor vagyok lehangolt, kedvetlen. Gyerek előtti életemre egyre többet gondolok, mennyivel könnyebb és szabadabb volt, apróságoknak is tudtam örülni. Úgy érzem belefáradtam az itthon létbe, pedig sokat jövünk megyünk a hétköznapokon is. Mégis mióta megszületett semminek nem örülök tiszta szívből.
aug. 26. 09:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez nem depresszió és a többség átéli ezt sajnos. Az anyaság nagyon nehéz és rengeteg lemondással jár. Természetes hogy a korábbi szabadabb élethez képest ez egy hátralépés.

Én is ezt érzem és szerintem nem csak mi vagyunk így ezzel.

aug. 26. 09:16
 2/15 anonim ***** válasza:
9%
Èn 5 ève vagyok itthon kèt gyerekkel egyedül.A fèrjem most külföldon van.Nehèz,de te vàllaltad.Mègis mit hittèl ?
aug. 26. 09:43
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Eleged van az ingerszegény környezetből. A gyerek aranyos, de egy felnőtt ember számára nem kielégítő társaság. Az egyetlen megoldás, ha visszamész dolgozni.
aug. 26. 09:44
 4/15 anonim ***** válasza:
13%
Jaj utolso.Mert gyerekkel nem lehet programot csinàlni?Mi imàdunk gyerekekkel menni kiràndulni,nyaralni.Csak a lustàk nem szeretnek,meg azok akiknek rossz a gyerekuk.Persze ba...a be bölcsibe,hisz az àllamnak szülte,nem magànak.
aug. 26. 09:51
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Na itt is megjelentek a 3 pipások, jöttek megmondani a nagy igazságot. Továbbra is kérdezem, hogy minek szóltok hozzá, ha csak a rosszindulat szól belőletek?
aug. 26. 09:56
 6/15 A kérdező kommentje:

1-es köszönöm a válaszod, lehet igazad van nem depresszió csak kicsit befásultam

2-es mi az hogy mit hittem? 😂 elolvastad egyáltalán amit kiírtam?

3-as köszönöm, 2 éves korában megyek visszadolgozni mindenképp, nevetséges a gyes összege szóval muszáj lesz, szerintem jót fog tenni a felnőtt társaság ahol nem csak a gyerekek lesznek a fő téma

4-es pont ez a probléma hogy a gyerekkel jövünk-megyünk és mégsem okoz boldogságot, korábban elmentünk sétálni akárhová és már annak örültem hogy süt a nap, nyár van.. arról nem is álmodoztam hogy olyan helyekre eljussunk mint ezen a nyáron gyerekkel

5-ös köszönöm! Nem értem én se ezeknek a hozzászólásoknak mi értelme, számomra semmi. Se jobban se rosszabbul nem fogom tőle érezni magam.

aug. 26. 10:22
 7/15 anonim ***** válasza:
22%
Szülés utáni depresszió SZULES UTÁN van, nem másfél évvel utána..neked vagy sima depressziód van, vagy csak besavanyodtal
aug. 26. 10:57
 8/15 anonim ***** válasza:
63%

Teljesen így érzem magam én is

A másfél éves fiammal vagyunk egész nap de olyan semminek érzem magam

aug. 26. 12:31
 9/15 A kérdező kommentje:

7-es utánna olvastam azóta kicsit és igen szülés után nyilván😅 de nem közvetlenül utánna, hanem akár évek múlva is kialakulhat

8-as kitartást, én neki állok újra edzeni az szokott javítani a hangulatomon, illetve több baratnős napot szeretnék tartani hátha csak a gyerek nélküli kimozdulás hiányzik

aug. 26. 15:21
 10/15 anonim ***** válasza:
39%
Jaaa persze.30 èves a gyerekem,szülès utàni depressziom van🤮😅
aug. 26. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!