Akinek szülés utáni depressziója volt, hogyan tekint vissza, mikor mar nagyobb a baba? Könnyebb, jobb? Amikor visszamentél dolgozni jobb lett?
Őszintén? Nem.
Most sem könnyebb, csak máshogy nehéz. A munka meg plusz egy stresszforrás lett. 😑
Röviden összefoglalva sokkal jobb lett.
Egesznap sírtam, ordítottam. Férjemmel, az akkor 1 hónapos gyerekünkkel is.
Állandóan sírtam , egyedül voltam. Faradt voltam és nehéz volt .
Pánikbeteg is lettem. Szörnyű kombó a depresszióval....
Orvoshoz jártam , pszichológushoz. Frontint írtak fel nekem. Talán 1 hónapig szedtem aztán úgy döntöttem nem akarok rá szokni és letettem.
Nekem az segített sokat hogy felvettem a kapcsolatot/ megismertem 2-3 környékbeli anyukát és végre elkezdtem kimlzdulni. Társasági életet élni. Akkor már kB 6 hónapos volt a fiam. Az hogy végre volt kivel beszélgetni találkozni stb nekem sokat segített
A Pánikbetegségem enyhén megmaradt de a depresszió elmúlt. 2 éves a fiam, kicsit több mint 1 éve vagyok túl ezen. Borzasztó nehéz hónapok voltak, és Borzasztóan sajnálom hogy ilyen rossz anyja voltam az elején a fiamnak. Nem is éreztem az első hónapokban erős kötődést a gyerekem iránt.
Most viszont annyira szeretem amit le sem tudok írni...
1 éves a kisfiam. Sokkal könyebb már. Igaz, pszichológushoz is járok. De már nem érzem magam depressziósnak. Kimozdulunk otthonról.
Munkát várom már, de csak később megyek vissza dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!