Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni depresszió...

Szülés utáni depresszió másfél év után is kijöhet?

Figyelt kérdés
Túl sokszor vagyok lehangolt, kedvetlen. Gyerek előtti életemre egyre többet gondolok, mennyivel könnyebb és szabadabb volt, apróságoknak is tudtam örülni. Úgy érzem belefáradtam az itthon létbe, pedig sokat jövünk megyünk a hétköznapokon is. Mégis mióta megszületett semminek nem örülök tiszta szívből.
aug. 26. 09:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 Jó gondolat. Ettől egész biztosan jobban leszel.
aug. 26. 19:16
 12/15 A kérdező kommentje:
10-es nagyon buta vagy, sajnállak
aug. 27. 06:44
 13/15 anonim ***** válasza:

1-es, miért? Az a normális, ha mindenkinek azzal kezdődik az anyaság, hogy rögtön elkezdi hiányolni a régi életét, legszívesebben visszamenne, és utálja az anyaságot, mert nehéz és lemondásokkal jár? Akkor ennyi erővel semmit se szeressen az ember, mert mindenben van nehézség és lemondás. Tudnál olyan dolgot mondani, ami az év 365 napján boldogságot okoz?

Ne mondjuk már, hogy a gyerektelen élet csupa happy és felhőtlen..

aug. 27. 19:46
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Ne aggódj, bele lehet szokni 😊

14 éve gyereket nevelek, nem is emlékszem a gyerek előtti életemre szinte :(

Viszont nekem a nagy az problémás, a másik kettő (10 és 3 éves) meg nem az.

De amúgy majd akkor kezded élvezni mikor majd olyan 3 éves kor körül lesz, mikor már ki tudja fejezni magát, tudsz vele játszani, beszélgetni stb

Nekem is onnantól lett jobb. Babaként is cukik voltak és imádtam őket de csomó helyre nem tudtam úgy elmenni, nagyon rám voltak utalva.

Nekem a kettő már nagy, 14 és 10 évesek, a legkisebb meg 3. Nem kell már neki sem non stop kielégíteni az igényét, tud várni ha éppen úgy van, le tudunk ülni tőle enni, kávézni.

Hidd el már nem sok idő és neked is jobb lesz, tarts ki! :)

aug. 27. 21:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló!🙏🏻
aug. 28. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!