Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni menstruáció?

Szülés utáni menstruáció?

Figyelt kérdés
Lassan 5 hónapja szültem és az előző hónapban is volt egy kevés vérzésem és most is. Betéten nem látszik csak mosdó után a wc papíron. Ez már a menstruáció lenne? ( igény szerint szoptatott a baba)
aug. 25. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán igen
aug. 25. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy engem hányszor átvert már ez! :) Nálad nem tudom, mi a helyzet, de leírom, nálam mi volt: az első gyerekünknél kb fél éves és 9 hónapos kora között többször volt ilyen jellegű pecsételő vérzésem. Mindegyiknél rákészültem, hogy akkor most jön... aztán nem jött, csak 15 hónapos korában. A második babánál, aki 14 hónapos még nem jött meg, de két hónapja nála is volt ilyen (terhesség teszttel kizárva).
aug. 25. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mikor már kevesebbet szoptattam őket, akkor volt ilyen maszatolásom mind a 2x

Mind a 2 szülés után 9hónappal jött meg először, mikor már csak alváshoz kellett a cici

aug. 25. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
1es vagyok, nekem 5 hónap körül már meg jött, elég hamar, sőt, előbb, mert még hozzátáplálás előtt már bőven volt. Olyan 3 hónap, pedig 7 hónapig eléggé anyatejes volt, csak tízórai volt kiváltva
aug. 25. 13:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki ez most már a menstruáció lesz
aug. 26. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!