Szülés utáni menstruáció, ez így normális?
Kislányomat tavaly novemberben szültem, és a szülés utáni első mensim májusban jött meg. Azóta havonta rendszeresen, napra pontosan jött, de most augusztus 20-tól folyamatosan vérzek. Nem sok, éppen pecsételő vérzésnek nevezném, vagy talán annál picit több de nem a vészes kategória.
Anyukák, nektek ez normálisnak tűnik? Szoptatok még ugyan, de fogalmam sincs hogy ennyi ideje fennálló menstruáció rendben van-e vagy érdemes orvost felkeresni?
Olvastam hogy lehet össze vissza a dolog, de májustól augusztusig teljesen átlagos, normál vérzésem volt, most pedig már lassan 3 hete vérzek..? Tudnátok tanácsot adni?
Köszönöm!
Azért kérdezem hogy annak számít e, mert a háziorvost azért megkérdeztem, és ő azt mondta, mivel szoptatok ezért lehet ilyen össze vissza, de én sem érzem hogy ez jó lenne így.
Köszönöm a válaszokat, inkább akkor megnézetem magam nőgyógyásszal :)
Hát ebben nem a házidoki az illetékes.
Ha május óta rendszeres volt, kétlem, hogy ez normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!