Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni első igazi...

Szülés utáni első igazi menstruáció normális ha borzasztó erős?

Figyelt kérdés

Megjött július végén augusztus elején de csak ilyen nagyon gyenge, inkább rózsaszínes 2 napos valami volt 2 hét különbséggel.

Viszont most megjött rendesen, az első 2 nap szintén ez a kis semmi rózsaszín, de tegnap meg a normál betéttel átáztam pikk pakk, most extra erőset használtam, de 2-3 óra alatt úgy megtelt, hogy nem oldalt, hanem konkrétan átfolyt rajta, a bugyim, és a nadrágom is elázott.

Ez mennyire normális? Beszéltem orvossal azt mondta telefonon, hogy figyeljem, ha nincs lázam, nem szédülök vagy vagyok kába, addig ő nem aggódna, de ha nem múlik, írnak fel gyógyszert.

Nagyon kényelmetlen...

2020. szept. 7. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem volt erős, de több helyen olvastam, hogy erős szokott lenni.
2020. szept. 7. 13:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szülés utáni első kettő sokkal erősebb volt, mint szokott. A harmadikra rendeződött. Fájdalom, görcs akkor sem volt és előtte sem.
2020. szept. 7. 13:47
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Nekem brutális volt! 5 hónappal szülés után jött meg. Azt hittem belehalok! Soha nem volt előtte fájdalmas a menstruációm, és soha nem volt annyira erős sem.

Mindig a harmadik nap volt a legerősebb és legfájdalmasabb kb fél évig. A fájdalom utána mérséklődött majd megszűnt, a mennyisége is csökkent valamivel az évek alatt, de megmaradt erősnek. Minden ciklusban van 2 napom és 2 éjszakám amit csak tamponnal bírok elviselni, különösen éjjel. Van hogy a legnagyobb ob-t cserélnem is kell éjjel!

De legalabb fájdalmaim nincsenek, az rosszabb lenne.

2020. szept. 7. 14:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig az összes sokkal erősebb volt, mint régen. 5 menstruaciom volt eddig.
2020. szept. 7. 14:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem rengeteg van, és eddig csak olyan 4-5 órás kemény fájdalom volt, most nem annyira erős, de napja van folyamatosan...
2020. szept. 7. 16:58
 6/11 A kérdező kommentje:
2 napja*
2020. szept. 7. 16:58
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Nekem szülés után 8 hónappal jött meg. (mert szoptattam) Császárral szültem, de azt hittem, akkor elvérzek, basszus. Brutál volt.

És az addig 8napos erős menzeszem 10 napos lett. Hurrá..

Bíztam benne pedig, hogy csökken.

Azóta már visszaállt 8 naposra 4.5 éve szültem.

2020. szept. 7. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha nyolc napig vérzel az nem normális!

2020. szept. 7. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Kedves 50%-os! Mi a jóistent lehet lepontozni azon hogy tényeket közlünk, azaz hogy milyen a menstruációnk?!
2020. szept. 7. 21:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fájt, de brutálisan sok volt, szinte folyt ki, azt hittem elvérzek. Utána rendeződött szerencsére.
2020. szept. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!