Borzasztó mellfájdalom?
Figyelt kérdés
A menstruációmig még van kb 10 nap akkor mitől fájhat ennyire iszonyúan a mellem? Baba még korai lenne nem? Annyira fáj, hogy még amelltartót sem tudom elviselni és nagyon megvan duzzadva.. volt valakivel Iyen? Ha igen mitől?2014. szept. 9. 00:53
1/10 anonim válasza:
Nekem volt...rá majdnem 2hétre megjött... :/
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ilyen korán érezném a mensit?:S
2014. szept. 9. 01:12
3/10 anonim válasza:
Mikor kell/nem kell megjönnie?
4/10 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem elvileg csütörtökön nem kell megjönnie, de szintén borzalmasan fájnak a melleim. Nagyon rossz érzés a melltartót viselni, de dolgozok, úgyhogy kell :S Vasárnap este kezdődött....
5/10 anonim válasza:
Nekem ez a babát jelentette:) Menzesz elött kb.2-3 nappal is fájtak a melleim,de nem annyira brutálisan mint amikor terhes lettem.
Amikor levettem a melltartót azt hittem vele együtt esik le a cicim is:D Annyira fájt:)
Drukkolok:)
26+2hkm
7/10 anonim válasza:
5-ös. Nekem is pont így van. Éreztem én mindig, mielőtt megjött, hogy picit fájnak, de most esküszöm elviselhetetlenül :S Olyan mintha felfújták volna őket és ki akarnának durrani....
8/10 A kérdező kommentje:
Látom nem csak én vagyok így,drukkolok mindenkinek:)
2014. szept. 9. 22:03
9/10 A kérdező kommentje:
A kérdésekre is válaszolok : 18.án kell megjönnie, nem tudom, hogy a peteérés jele e eddig még soha nem volt ilyen..mindig menszi elott 2nappal érzem h fájdogál a mellem de nem ilyen brutál módon mint most. Magyon remélem, hogy baba lesz de nem élem bele magam :( :( ez a első hónap próbálkozás,szóval ha most nem jött össze nincs veszve semmI :)
2014. szept. 9. 22:09
10/10 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt menses előtt. Többször is előfordult már.Amúgy én már egy héttel előtte érzem, hogy megfog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!